NuffnangX

Sunday, February 28, 2010

Baju Kurung Menawan Contest

3
nak masuk contest lagi
kalai nie aku tertarik hati plak nak join contest nie
sebab bukan selalu tau aku nak pakai baju-baju tradisional nie
memang susah aku nak pakai la
pakai pun bila ada sebab jea
macam kenduri kawen, kenduri kesyukuran...
tiem tu jea la boleh nampak aku pakai baju kurung nie
kalau saja2 nak pakai jangan harap la



ok untuk contest nie
gambar yang aku pertaruhkan
adalah
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
aku bersama BFF aku shumie
hah elok la tu kan dua-dua ayu jea berbaju kurung dan berkebaya sendat
hehehehhehe sendat ke?
harap mrs.weiyda dapat terima gambar nie untuk join contest
[berdua lebih baik] :p


ok ada syarat tau nak join contest nie
syarat dia ok la
tak buat nnti tak tersenarai plak nama hehehhehe
jadi buat ajer la


"saya nak masuk contest nie kerana
nak menyokong teman blogger yang membuat contest
tanpa kawan-kawan yang menyokong siapa lagi kan"

"dan warna yang saya suka sudah pasti la pink colour. memang minat gila la dengan
colour nie.kalau boleh semua nak pink..dalam dan luar nak pink heheheheh.
sampaikan si kecik umairah pun pasti akan dipakaikan baju pink..comel tau saper2 yang memakai pink colour nie..nampak sweet dan awet muda jea..tak percaya try la untuk pilih colour pink nie.."


ena tahu pasal contest nie dari mrs.weiyda sendiri [honeybee]
sebab ena memang mengikuti blog mrs.weiyda nie
memang enjoy baca blog mrs.weiyda nie


ok kalau teman blogger nak join
contest nie tutup pada 28hb tau
bermakna pada hari nie last day nya
cepat2 untuk join


klik di sini untuk join ======>

6 kata-kata indah:

HOn3YB33 said...

haluu..dah sampai sini dah...gud luck ya..!! deadline telah dilanjutkan so....nak tahu bila?? klik2 my blog...anyway thanks coz join...

saya said...

contest lagi..rajin betol.. harap2 menang ye..yahuuu..

Redbloodsnow said...

whoaa!!! lawa ah ena berkebaya pink...ailikee!!! hope u win cyg :)

Zura said...

good luck...

itu baju kebaya na...

zh-ena said...

mrs.weiyda - teriam kasih :D


ciksaya - harap masin la mulut leeya..blh la memang lagi kan hehehehehe


zie - thanks zie :D


zura - tukang buat contest ckp pki kebaya pun blh..

HOn3YB33 said...

UNTUK PERHATIAN SEMUA YANG MENYERTAI CONTEST BAJU KURUNG MENAWAN...

contest ini telah ditutup penyertaanya..
semua peserta adalah seramai 52 orang..
dan ianya akan dipilih sehingga mendapat top 10...
nantikan to 10 iaitu 3 hari dari sekarang...
sekiranya anda terpilih sebagai top 10...
pastikan anda membuat sesuatu untuk menraih undi daripada blogger lain kerana 30% undi berada di tangan blogger...

itu sajork...

anda tidak akan diberitahu samaada anda adalah top 10 atau pemenang...so rerajin ler..mengklik kat blog honeybee...sekiranya masa sudah tutup tetapi anda tidak menghubungi honeybee maka akan ada backup winner disitu...harap maklum...

last..thanks coz join this contest..gud luck..!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha