NuffnangX

Thursday, February 11, 2010

Saper Nak Beli..Ena Nak Jual

hehehehhehehe lelong..lelong..
saper nak beli hp sony ericsson nie
beli pada January 2009
masih ok lagi
dan berfungsi dengan baik
sebab nak jual - baru jea beli hp baru


harga RM300 [boleh nego]
kalau nak beli..boleh la email ena erk

zarena_kundang@yahoo.com
@pun msg jea kat Facebook ena tu


dari hadapan Sony Ericsson K770i


dari belakang Sony Ericsson K770i


jangan risau
keadaan masih tip top lagi

email ena erk kalau nak beli

10 kata-kata indah:

.::WaNiE::. said...

Mmg ada satu hp rosak, mmg rasa nak sangat beli.

Tapi sedang kire2 lagi :(

Kalau takdek org nk beli, nak reserve bole :P

Sharinginfoz said...

beli2 jangan tak beli nanti dapat upgrade phone nanti...

Dapat Voucher CRS

Ni Bukan Nasi Lemak, GT Onizuka

Zura said...

ai...niaga hset plak..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

lelong hp.seb baik me ada hp dah.hiks :)

[-suziey-] said...

waaa nk paaki i phone ke:p

saya said...

kusss semangat..igt ena wat contest tadi bgi hadiah handphone!!! kalo betul saya mau masuk. heheheheeee...

chugie said...

lai..lai.. meh beli kawan aku punye HP ni.. die memang menjaga Hp nye dengan baik..

P/S: na.. commission tuk aku promote ni ade ke?? wakakakak

Mama_Aqish said...

nak beli hanset baru ker???/kalo tolak kat kedai rugi kan...kalo jual kat sape2 untung sikit

Redbloodsnow said...

oh sony erricson ea. Zie pengguna Nokia yg tegar :P blueksss...hehe

Handphone Murah said...

Bukan senang nak dpt hp murah yg keadaannya msh tip top. ;p

Tapi skrg dah ada panduan untuk beli handphone baru dgn harga yg lebih murah dr kedai. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha