NuffnangX

Saturday, February 6, 2010

Semoga Cepat Sembuh


kejadian : hari khamis time lunch hour


ajak ira temankan aku pergi Hosp Sg.Buloh
sebab nak tengok Ct [teman sekerja di opis nie jgk..dulu la, skang dah kerja tempat lain]
Ct kena admit di hosp sebab tumpah darah
Ct nie tengah preggy 5 bulan
dia nie jatuh pas keluar dari bilik air
jatuh yang terus terduduk
kaki terkepak kedua-dua belah [ mcm jimnastik]
time aku dgr citer dia tu pun rasa dah seriau


pastu Ct ckp memang dah tak larat nak bangun la
anak dia yang sulung tolong pakaikan baju kat Ct..anak sulung Ct baru jea 4 thn
dalam kesakitan darah keluar tu
sempat lagi la si Ct nie call hubby dia
dalam 1 jam menahan sakit menunggu hubby dia blk
nsb baik la tak jadi apa2 kan


bila hubby dia dah smp rumah
terus dukung si Ct nie
berkejar ke bhg emergency
terus doc check semua
dan doc sahkan bby selamat..cuma jantung baby lemah
kena pemantauan yg lebih la dr doc


jadi aku doakan Ct dan babynya akan sihat walafiat
dan Ct plak akan terus lebih berjaga-jaga selepas nie
minah nie DEGIL jugak nie
ada ker pukol 10 malam nak gak mandi jugak tu
memang sah2 la nak kene luku kat kepala tu kan hehehehhehehe

Take Care Ct

6 kata-kata indah:

Uda said...

semoga ct cepat sembuh..

seriau pulak membacanya..

zh-ena said...

uda - tu la kan..kesian dia..nsb baik la dlm tumpah darah tu tak gugur kandungan dia..minta dijauhkan la

mzira said...

Adoy takut plak aku bca citer ttg dia terduduk mcm tu.semoga cepat sembuh. . .

zh-ena said...

mzira - tu la kan..seram dgr dia citer..terkangkang mcm tu sekali

saya said...

owhh..risaunya..harap kawan ena CT cepat sembuh ye.. semoga ibu & anak 2-2 sihat walafiat

Anonymous said...

thanks kak ena sbb sudi melawat org kat sepital n thanks to semua yg mendoakan kita....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha