NuffnangX

Saturday, February 6, 2010

Lepas Geram Malam Jumaat

malam jumaat yang lalu kami berdua lepaskan geram
bukan lepas geram atas katil tau :p
tapi lepas geram kat atas lane bowling hehehehhehe


kami main di Ou jea
dekat ngan umah kan..senang jea
cuma tak senang nyer nak cari parking punya la payah
seksa jiwa dan batin ku
mau 1 jam gak nak cari parking



memula nak main tu
umairah buat hal
siap baring-baring lagi atas lantai
sebab asyik la nak pergi ke lane bowling


tapi nasib baik la bowling nie ader cafe kan
jadi makanan adalah WAJIB ada untuk bagi umairah jadi aman dan tenteram



hehehhehehe dah lama tak keluarkan skill main bowling
kami main 2 set
1 set aku menang
2nd set sayang plak menang
kira adil la tu kan



sayang punya stail main bowling
time sayang baling bowling tu
bola bowling confirm berpusing tu yang selalu strike jea
aku plak stail baling bola lemah lembut
emmmm tak larat la aku nak baling laju-laju bola bowling tu



1st umairah makan kuih pau
senyap la skit
asyik dengan makanan dia jea
dah tak hirau kat kami yang sibuk baling bola bowling
lega....hehehehhehe



2nd umairah makan sandwish plak
hehehehehhe makan skit jea
babah umairah yang makan lebih-lebih hehehhehe



pastu baru la minum livita..ermmmm lega dah kenyang hehehhehe
tu la umairah
bila ada makanan mmg akan behave
kalau takder nak suruh dia jadi gud girl jangan harap la
akan dengar ajer la suara nyaring si kecik nie
asyik la nak ikut permintaan dia jea
grrrrr



memang suka betul bila dapat minum livita nie
tapi tak boleh bagi selalu
sebab kandungan gula dalam minuman jenis2 begini memang tinggi
nanti gigi susu cepat rosak
sekali sekala takper la kan
jangan amalkan


lepas puas main bowling
tangan aku pun dah tak larat nak baling bola bowling lagi
terus amik kasut dan blah dari Ou


kami jalan-jalan plak pergi ke UpTown Kota Dam
kata nak cuci mata jea kan
tapi sempat la rembat 2 3 helai t-shirt utk aku dan sayang hehehehhe
selalu mcm tu
belikan jugak bantal peluk untuk umairah
bentuk botol susu..suka plak umairah dengan bantal tu
jangan di hisap hujung bantal tu sudah
hari biru plak nanti


kami supper makan KFC
mak aiiiii service punya la lembap gila
memula tu kami order guna drive thru..dah lama gila tak gerak2
kami decide masuk dalam jugak
tapi ingatkan msk dalam akan cepat kan
tapi hampeh jea
sama jea situasi dia
pekerja kat KFC tu kat kichen sorang
kat kaunter sorang jea
mak aiiii bila la nak siap order klu krew banyak tu jea
baik tak payah nak buat 24 hours punya operasi
buat mcm biasa jea..senang jea
memang teruk la
malas nak tunggu lama terus kami blah jea
makan kat warung tepi jalan lagi bahagia...

9 kata-kata indah:

Ease Basri said...

ahaks... ease plak kalo main bowling compom masuk longkang jer... jadi baik main guli jer...hehehehe

.::WaNiE::. said...

uiks, kire senang juga la umairah bagi makan boley duduk aman tenteram hiks

[-suziey-] said...

waaaa umah baru yg tantek..hehe..kemain umairah golek2 ats lane tu

Fariza said...

salam ena,

kalau tak silap saya yg umairah minum tue..vitagen kan..bukan livita?..

antalya said...

nakal betoi si umairah ni dok baring2 atas lane bowling.tp cute la dia wat camtu

saya said...

wahh..best la main bowling..saya pon dah lama tak main nih.. mesti mainnn... lepas tu bising sakit tangan mcm nk tercabut.

atty's said...

kuat makan gak umairah ni walupun kecik ..

lepas ni nanti bila besau sikit..umairah leh join main bowling..

Mak Su said...

maksu kalu boling mesti masuk longkang, pelik betul, salah kasut kot... ;)

Nana said...

skali je main boling bw damia time kt genting ritu.susah dia pun sebok nk kacau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha