NuffnangX

Friday, May 8, 2009

LuNcH Di PiZZa HuT


hari nie aku jadi runner plak
terpaksa pergi Klang sbb nak buat TT
yahooo sebelum nie asalaku pergi Klang jea sesat kan
kali nie alhamdulillah dah berjaya sampai ke destinasi ngan jaya nyer
hehehehe lawak jea kan
dah siap semua kat bank tgk jam awal lagi
call shumie ajak lunch samer2
dia on jea (nsb baik la minah nie tak bawak bekal)


memandangkan aku samapi kol 12.15pm
aku order jea la dulu makanan utk kami berdua
sambil2 tunggu mknan sampai
aku khatam kan dulu majalah wanita
cover dia JUMA ehhh minah nie dah kurus la


biasa la kan air mesti la smp dulu kan
jd sambil baca n tggu
air aku dah tinggal separuh huhuhu
tu belum makan lagi tu



pastu soup cendawan plak sampai
emmm sedap plak kali nie aku mkn
shumie pun ckp sedap
cicah ngan roti
mmg kena kan


pastu smp plak nasi ala apa entah
aku dah lupa menu mkn nie
mmg aku tak abis mkn
tak sedap



pastu pizza seafood plak sampai
yg nie shumie yg order
tak abis mkn pun
mungkin sbb byk sgt
mknan depan kami
aku la tu yg tamak order
heheheh tak abis pun



pastu last sekali baru la lasagna aku nie sampai
erkkkk mesti korang terkejut kan
byk tul la minah nie mkn (aku la tu)
tapi kan nasib baik la
aku order lasagna nie
sbb nasi yg aku order tu tak sedap
jd aku mkn lasagna seafood nie jea la



semua mknan dah sampai baru la minah nie dtg
tapi dia dtg pun mmg time lunch dia la
cuma aku jea awal skit dtg
tapi bagus la kan
sampai jea dah boleh terus mkn
jadi pas abis mkn
byk la masa lagi kami nak berborak :D

MALAM NIE KAMI JUMPA LAGI
NAK WAT APER TUNGGUUUUU :p


9 kata-kata indah:

Mak Su said...

kalu kat maksu pun, sup cendawan mmg wajib :)

Molly Polly said...

memang sesetengah tempat...walaupun namanya sama tapi tahap keenakkan makanan tak sama....

Spt cth...kalo nak makan ayam KFC sedap... pergi lah dekat Wisma KFC...memang sedap dan juicy..

Pastu kalo nak makan lasagnea... cuba try kat deli'cous restaurant... kat Bangsar Village

Pastu.... aku nengok air coke tu macam sedap jer.. ish ish ish...dugaan dugaan....

zh-ena said...

maksu - betul tu..klu takder baik tak payah mkn pizza kan

molly - biasa la tu tgk tgn chef gak kan..
bila tgk ice mmg terus tergoda tak hengat dunia punyer

~dARlee zURiS~ said...

haa..zuris pun perasan
pizza hut dah makin tak sedap
bnyk tempat g pun tak sedap gak
dah tu..pekeje dia mesti attitude problem
tak suka pizza!huhuu...

norainiammran said...

ain pun baru last week makan pizza.. tapi ain suka lasagna dan spagetti je..
Yang lain-lain tu tak berapa sangat..

zh-ena said...

zuris - betul kan..mcm dh tak sedap skang nie..pastu pekerja dia kan dh ramai bangla la..betul tau

ain - lasagna mmg la sedap..ena order seafood lasagna ader 1 ekor udang jea..pastu makin kecik plak skang nie..dah la harga rm8..baik mkn kat restaurant western kan..puas hati skit

Dakjaat™ said...

uiks? jumpe lagi malam nie? tak nak ajak Dakjaat ke? .. kikiki! :p nak join gossip gak!

atty's said...

happy mother's day
kty pun suka soup mushroom

saya said...

wahh..meriahnya lunch. saya pon paling suka lasagne tu. nakbuat tak reti..beli aje la. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha