NuffnangX

Friday, May 22, 2009

SaLaH DiRi SeNdiRi @ NaFsU

aku sorang jea kat opis hari nie
ajak idah kuar lunch sama
dia jadi cikgu masak plak
dia nak ajak opismate dia wat coslow
sedapppp tu


memandangkan aku kena damansara
sbb kena buat TT
aku amik kesempatan la
bos aku plak dah
berangkat pergi ke Thai
MERDEKA :P



ok la kan pas settel semua urusan kat bank
aku bawak la diri aku pergi ke OU JJ
dari dlm keta lagi
dah start promise
remember hanya beli bra n panties jea tau
aku angguk kat diri sendiri
hahahahaha
as promise mmg aku beli tu ajer la
selamat duit aku


memandangkan waktu lunch kan
mesti la makan
dah lapar gila
jalan2 jumpa la plak
A&W




makan kat sini klu tak minum rootbear float
mmg tak sh la kan
amik ko order size Large tu



makan sorang jea tu
klu mkn berdua ok gak kan
boleh kongsi bersama
tapi aper pedulik kan
mmg habis



aku order chicken roll
ok la
inti kat dalam mcm inti kentang jea
mcm mkn karipap pun ader gak



jalan-jalan nampak plak nie
v
v
v
v
v
v
v
v


hahahaha donut la plak
tapi kan aku tak la makan
nak bawak balik pun
kalau makan skang gak
confirm perut mawas la aku nie
mawas tu wujud ker???



pelbagai perisa ader
aku plg suker perisa kiwi la
sedapppppp



jalan-jalan lagi
time nie perut pun dah kenyang kan
nak la terus balik
n d way naik eskelator
aku ader nampak minah mat salleh nie
pakai sandal cantik gila
aku sebelum nie mmg tak suker sandal yg
tirus naik ke atas
bila aku nampak minah nie jea
terus jea jatuh hati
naper erk


pastu kebetulan plak sebelah eskelator tu
kedai kasutttttttttttttt
dan ternampak la plak kasut
mcm ala2 minah salleh tu pakai
alahai godaaannnnnn


tak semena2 kaki aku msk kedai kasut tu
aku terus capai
n tanyer kat salesgil tu size 6
uwaaaaaa aku beli barang gak
pd hal dah promise tadi



nie la kasut tu
cantik tak korang
cakap gak cantikkkkkkk
tinggi nie
mmg aku kena belajar balance kan diri
bila pakai kasut nie


pastu kan aku dah tersangkut
kat sandal lagi satu
bukan salah aku tau
sandal tu yg mcm panggil2 aku
utk sentuh
bila dah sentuh
kasut tu bisik plak kat aku
try la pakai
alahai bila dah pkai
kaki aku plak ckp mmg kita dah serasi la
tangan plak terus amik wallet
n bayar



entah la cantik ker
macam ader yg tak kena jea kan sandal nie
tak tau naper nak beli gak
muskillll



jadi aku kuar dr OU JJ
ngan beberaper beg plastic besar
nie semua salah........


7 kata-kata indah:

Lily.Lulu said...

selalu macam tu la kan ena
plan nak beli barang yang nak aje
sampai aje sana ..
haa .. mesti barang2 lain yg akan di beli jugak

uhuhu
:D

zh-ena said...

lily - tu la pasat..mesti benda lain pun tergoda sekali..abis duit ku

Shumierain said...

wei aku sgt suker la kasut yg first 2..kt panggil hape..wedges yer..manyakkk santekkk la..

mahal x???nnt aku singgah umah ko nak try pki..bole..

norainiammran said...

wah.. cantiknya kasut!! mau nya kena berlatih jalan imbangkan badan nanti tu!

tak pe habis duit sekali sekala asalkan puas hati..

~dARlee zURiS~ said...

hehee..zuris pun kalah godaan smlm
terambik handbeg sembonia
nasib baik ade bodyguard nak tlg bayar ;P
tak ingat2 nk kawen tu.ish ishhh...

comey lah kasut second tu
suka beli kasut comey2 nie

zh-ena said...

shumie - ha'ah kita pggl wedges..dah terbekan plak aku ngan kasut tu..ala bila aku dtg jumpa ko confirm aku pki kasut nie punyer..dh jemu mmg simpan kat rak kasut la nnti jawabnyer

ain - nie bukan puas hati jea ain tapi dah terover belanjer utk bulan nie huhuhu

zuris - nsb baik la ader gak org ckp comey utk 2nd kasut..ok dh tak nyesal beli hehehehe

atty's said...

ena..cantek tau dua2 sandal..tu..
kty pun selalu lunch ssorg..hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha