NuffnangX

Wednesday, May 27, 2009

CoNtEsT SeiRaS WaJaH


1. Korang mesti dah jadi followers UmmiAbbiQis
2. Makesure dlm bloglist/blog roll korang ade link UmmiAbbiQis,pastu...
3. Join contest yg aku namakan 'CONTEST SEIRAS WAJAH'

Kaedahnya..
1. Buat satu entry dlm blog masing2.. snap gambar korang ngan anak korang. Apepun cara dan gayanye tak kesah.. asalkan buleh nampak clear muka korang ngan anak korang.. coz kite nak tgk 'seiras' ke tidak.. sbb tu name contest ni 'seiras wajah'

2. Umur anak mestila dalam lingkungan 0 bulan hingga 6 tahun. Tapi kalau ade 3 anak dlm lingkungan umur tu.. korang layak tuk buat 3 penyertaan.

3. Sertakan sekali dalam entry tu..

**Nama anak : (samaran ke name penuh tak kesah)
**Tarikh melahirkannya :
**Apa persamaan kamu dan anak : ( rambut same kerinting ke, ade hobi dan interest yg same atau ape saje.. asalkan same)
**Kenangan plg manis antara kamu dan si anak : (boleh jd kenangan buat xtvt bersama ke atau jatuh longkang sesame ke hehehe)

4. PERINGATAN : Pastikan hanya satu gambar sahaja tuk satu penyertaan, juri takkan memilih jika ada lebey dari satu gambar. (so korang kena konfemkan betul2 mane gambo yg sesuai)

Tarikh tutup penyertaan :
10hb Mei 2009 hingga 31hb Mei 2009. (so ade lebey kuwang 3 mgu.. sempatla kot)





@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

jadi jom kita msk contest nie
VOTE FOR UMAIRAH ZAHRAH



NAME ANK : UMAIRAH ZAHRAH BT AHMAD AHMAR RONGI
PANGGILAN : UMAIRAH
T/LAHIR : 29HB OCTOBER 2008 (7 BULAN)
PERSAMAAN KAMI BERDUA : MATA KAMI BERDUA MMG TERNYATA LA SAMA
IAITU MATA SEPET DAN YG PASTI COLOUR KULIT UMAIRAH IKUT IBU KAN..TAK IKUT BABAH HEHEHEHEHE


KENANGAN PALAING MANIS :
kenagan paling manis sudah pasti la ketika hari aku disahkan mengandung..
memang gembira tidak terhingga setelah sekian lama kami berdua
menantikan cahaya sulung kami berdua..


saat melahirkan umairah amat lah mendebarkan hati
setelah bertarung nyawa melahirkan umairah
tatapan pertama aku melihat umairah di depan mata
sukar utk diungkapkan dgn kata2
betapa aku sgt bersyukur setelah bergelar ibu kepada bby yg amat comel
dan memikat hati kepada saper2 yg melihatnyer


semakin besar umairah semakin aku menyanyinya
tak blh merenggang langsung
saat paling aku nnti kan
ada lah ketika memandikan umairah
saat nie ader lah sweet moment anatara ibu dan anak


sambil memandikan umairah
aku akan nyanyikan
"lompat..lompat..lompat"
"timang..timag..timang.."
dan pasti umairah akan lompat sambil mandi
mengikut alunan suara nyanyian aku
aku tau kalau paul moses dgr
pasti kutukan hebat aku dpt
tapi pedulik aperkan yg pasti
ini ader lah saat indah diriku bersama umairah :D



jadi semua blogger
sudi la vote utk umairah erk :D


8 kata-kata indah:

azzul said...

mmg seiras tang mata tu..nnt naufal vote ye...

zh-ena said...

azzul - jom azzul kita msk sekali

Precious said...

A vote for Umairah! Comelnyer! Good luck!

saya said...

wahhhhhhhhh... tapi umairah lebih seiras muka ayahnya. hhuhuhu.... habis camne tuh. boh pic ayah & umairah mesti menang nombor satuuuu

zh-ena said...

precious - thanks

ciksaya - heheheh nak msk punyer psl tak kesah la beb..tapi ena ader gak msk contest fther day..kita tgk ajer la nnti erk

ZiE FauZi said...

rugi ar takder anak lagi...contest ni x leh postpone sampai ujung bulan 8 ker???? huhuhuhuhu

Yan said...

noted!

nanti yan updet

thanx yer join

Molly Polly said...

Umairah memang baby yang sangat comel...tapi features dia 90% ikut ayahanda dia... tang mata je ikut ena...ape pun i will vote for umairah.... gud luck..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha