NuffnangX

Thursday, May 7, 2009

UmAiRaH DuDuK

pagi tadi untuk pertama kali nya umairah dah boleh
duduk ngan sendirinya
aku tak dpt la saksikan mcm maner umairah
boleh duduk ngan sendiri


mggu nie sayang keja petang
jadi pagi sebelum hantar umairah kat babysitter
sayang la yg menjaga umairah


sayang call aku siap bgatu
yg umairah dah boleh duduk sendiri
emmmm jeleous jea bila aku dgr huhuhuh
tak dpt saksikan umairah duduk


tapi adil la
sebab time umairah merangkak
aku yg dapat tgk dulu
sebab sayang pergi johor hehehe
skang nie aku plak tak dapat
tengok umairah duduk
sebab aku kan keja :(


tapi tu la bila tgk gambo yang
sayang amik nie
memang aku geram sangat tgk umairah
cute sgt la
hehehehe puji bby sendiri plak ;p


9 kata-kata indah:

azzul said...

amboi mmg comei si umairah ni...xpe x dpt tgk yg 1st tp lps ni dia akan asyik duduk je dont worry ye...

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

congrats umairah comel ehehehe

Molly Polly said...

bole tak tulun jangan letak [pict umairah dengan pipi yang gebu sebab ease akan rasa nak geget geget je pipi umairah :P .... sangat comey....ngerrrr ngerrrr..... geramsssss...... jangan tunjuk umairah secara lifer depan ease....nanti i nak pinjam tak nak pulang...hehehehe.... apepun....umairah baby yang sangat cute.... huhuhuhuhhu

saya said...

wahhhh..seskejap je dah besar dah umairah ni. lepas duduk dapat kaki habis la 1 rumah dia round nanti.. hehhee...

Mak Su said...

ala tomeinya dia..... meh maksu geget sikit tang mata tu.

norainiammran said...

hahah.. comel!! tak sabar nak tengok umairah besar.. hehe..

zh-ena said...

azzul- tu la skang bila dh ddk, umairah akan gelak jea sbb dpt duk ngan sendiri

@nna - hehehehe mmg comei kan

molly - hohoho bahaya nie nak tunjuk umairah kat ease..tak blk plak umairah ikut kami hehehehe

ciksaya - mmg semua tempat dia akan terjah la pas nie

zh-ena said...

maksu - mata tu yg mahal tu..dari mata jatuh ke hati :D

ain- bila dah besar mcm maner la plak akal dia plak kan

fizz said...

salam..

wah umairah dh dpt duduk..st pencapaian yg besar, kena catat tarikh bertuah ni, nnt bila besar sng nk citer :D..tak pun tengok je blog Ibu dia ni, mesti tau seme tarikh penting...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha