NuffnangX

Thursday, November 15, 2007

KeNdUri ArWaH - UmAh AbG AtAN

pg nie rasa mls sgt nak bangun sbb penat kenduri mlm td tak abis lg..mlm td umah abg atan adakan kenduri arwah utk arwah ayahnyer..ayah abg atan meniggal 6hb yg lepas..salam takziah dr aku ngan sayang..family aku ikut abg atan balik Kedah time nak kebumikan ayag abg atan..arwah meninggal sbb sesak nafas..pas solat subah ssh sgt nak bernafas..bila bwk pergi hospital, dah tak dpt diselamatkan..

aku doakan semoga arwah akan ditempatkan dikalangan org yg beriman..AMIN AL-FATIHAH




**************************BENTO****************************

pg nie aku msk nasi grg cina..utk decorate nasi grg cina nie aku buat nasi tu jd kura2..comel plak aku tgk..utk kepala kura2 tu aku guna buah kiwi..mata aku letak nori..sekelilingnye aku letak daun salad utk nampak kura2 tu atas rumput..pastu ada telor roll..telor tu aku wat dadar, pastu aku ptg panjang2, tgh aku letak sosej yg telah aku ptg 3 bahagian..time nak gulung tu aku letak daun salad ngan sikit thousand island..cipta sendiri nie (letak ajer apa yg ada kat dapur tu)..pastu ada pencuci mulut buah kiwi ngan buah strawberry..ummmmmph pasti membuka selera :D



bento - kura-kura (jadi ker?)

bento - telor roll


set bento utk sayang

set bento utk aku la :P




Kaki Pisang : selagi kita masih bernyawa dan dapat menghirup udara yg dikurniakan oleh Allah nie, hargai lah kasih sayang ibu bapa kita yg dicurahkan kepada kita tanpa minta apa-apa balasan pun..cuma sekelumit tanda kita menghargai mereka di hari tua kelak..jgn kita disesalkan setelah pemergian mereka, tapi sesalkan pada diri sendiri yg tidak menghargai mereka ketika mereka masih hidup..ibu bapa tiada ganti di dunia ini..


4 kata-kata indah:

panjang langkah said...

cantik cantiknya makanan tu..

Faizah_Haris said...

nyummm nyummm....sib baik jauhh..kalo dekat dah ngap!! hehehhe...oppss diet...:(

pearlEJ said...

comey nyer kura2 tuu..

zarena heeney said...

panjang langkah - dah cantik syg plk nak mkn :D

faizah - diet jgn lupa..smp bila nak diet nie?

pearlej - thanks :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha