NuffnangX

Saturday, November 7, 2009

SeLaMat BeRhUjUnG MiNggU

hari nie dan esok korang ader ke maner-maner ker
emmm hari nie biasa la kan
aku memang keja
tapi masuk jea opis
duk kejap tengok tenet
pastu ajak ira pergi mkn roti canai
restaurant Mak Uda di Subang Pinggiran nie
sedap gak roti canai kat sini


hah malam nie mesti penuh stadium Bukit Jalil kan
N.9 vs Kelantan
korang support saper
aku takder la nak sokong maner2 pun
tak minat bola pun
harap takder la adengan gaduh-gaduh niekan
bahaya tul la bila dah kes merusuh terjadi
harap yang datang tu
dapat la terima kekalahan negeri masing-masing
jadi tunggu ajer la saper yang menang malam nie

petang nie pas abis keja ader dating ngan zura dan shumie
kami nak buat aper dan di mener
kena tunggu la entry yg seterusnya
skang nie kat opis lg :D


malam tadi korang tengok tak NUR KASIH
geram betul la aku tengok si sara tu
tapi kan si nur tu pun kalau suami nak outstation duk ajer la umah family dia kan
lg senang jd tak la saper2 nak cemburu
betul tak
hek elehhhh teremosi plak aku nie
kata drama jd kena la ader semua-semua tu hehehehehehe
tu la penangan citer NUR KASIH nie kan
aku rasa pas nie mesti trend tudung NUR KASIH plak
aku berkenan la plak cara NUR tu pakai tudung
cantik jea
maner nak cari erk :D

pas jumpa zura dan shumie
kami akan terus balik ke sijangkang
umairah dah rindu nak jumpa nenek dia kat sana
rindu nak mkn tempe goreng :p


ok la korang
selamat berhujung minggu

4 kata-kata indah:

zaza said...

Sokong la Kelantan.. bukan selalu boleh masuk Final ni..

[-suziey-] said...

ena hadiah dh dpt..thanks so much ye..siap ade extra hadiah lagi..nnti kita buat n3 ok :)

~ain said...

nyampah tol tengok si Sarah dapat NUR KASIH tu.. bila part si Sarah tu je ain pi buat menda lain.. pi jamban je pi masuk bilik iron baju ke.. hahhah.. tak suka scene ada Sarah..

zh-ena said...

zaza - dah kalah pun kelantan

suziey - harap suka ngan hadiah tu :D

ain - hehehhehehehe smp mcm tu sekali penangan si sarah tu kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha