NuffnangX

Friday, November 20, 2009

Lubang Yang Membuatkan Aku Merana Sekejap

lepas lunch aircond kat opis nie kena service
jadi kepanasan la skit
bebudak nie buat keja punya la lama
biasanya dlm 1/2 jam dah siap
tapi nie nak dekat 1 1/2 jam service aiorcond tak siap2 lg
dah angin la aku di buatnya


yg buat aku jadi angin sbb
aku nak terkucil senang citer nak terkencing hehehehehhe
tapi terpaksa la aku tahan
kenapa aku tahan
sebab bebudak tu tgh duk memanjat atas toilet
ialah tempat nak service
aper erk benda aircond nie punya name [bentuk 4 segi tu]
hilang ingatan plak aku skang nie
emmm lantak la erk
nnti aku ingat aku update semula entry nie :D


aku nak masuk jea toilet
time tu aku memang tahu diorg ader atas toilet
tapi nasib baik la aku tak buat aper2 lg
sambil aku nak tutup pintu aku pandang la ke atas
hah amik ko sekali ader lubang plak kat atas tu
melalui lubang tu aku nampak mamat cina tu tgh cuci ............lupa aper name benda tu


bayangkan la
time aku tengah terkucil tu
yg mamat-mamat cina kat atas tu terpandang ke lubang tu
tak ker kes naya akan terjadi pada aku
mesti satu kemaluan terhadap aku kan
wahhhhh aper lg terus jea keluar dr toilet
memang tak jadi la nak tunaikan impian terkucil tu
tunggu sampai diorg habis keja
tahan tak tahan la


rasa time tu nak pinjam drypers umairah jea nak pakai
tak tahan beb
asyik la aku kepit kaki aku taknak terkucil


terseksa jiwa dan raga beb

2 kata-kata indah:

Zura said...

hehehe...nasib baik ko perasan klau x tayangan free je drg dapat...

zh-ena said...

zura - tu la kan nsb baik la aku nampak lubang tu klu tdk free show ajer la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha