NuffnangX

Tuesday, March 3, 2009

GiAnT BaRu

malam tadi kami pg Giant kat Kota Damansara..giant nie mmg baru buka..masa nak parking mmg payah, mmg ramai yg datang sini utk shopping..2 kali la pusing2 tapi tak jumpa gak parking..orang plak makain ramai..finally kami parking ajer kat luar, kat bahagian nie tak bertar pun jd mmg byk la lopak air..kena la berhati2 bila jalan..pandang bawah yea, nnti tak pasal2 kaki dlm lopak air jea nnti..

bila masuk mmg byk la kedai yg ada..motif aku dtg nie sbb nak beli donut jea..tapi dah alang2 sampai kan mesti latawaf dulu giant nie kan..harus la korang kan..tak byk pun beli barang..akukan tak gaji lg, nak paw duit sayang mcm malas ajer la..paw belanja makan takper, itu mmg tak kesah la beb..

kami mkn kat fast food Wendy..mcm mc'd gak la..tapi aku tak suka la burger dia..mcm rasa cuka byk sgt kat burger dia..klu ada yg suka tak tau la kan..tapi tak kena la ngan selera aku nie..



J.Co donuts - sedap

aku suka donut tiramisu - sedapnya

minuman kami

makan malam kami - sempoi jea

burger pilihan kami - kureng sedap


sayang yg mmg tgh lapar

aku takder lapar sgt sbb dh mkn kat umah


mairah kami letakkan atas meja - nsb baik la diam
taknak baring dlm stoller


umairah layan diri sendiri

8 kata-kata indah:

Zura said...

aku smlm g tesco mutiara....saje jln2 buang mase....hehehe.

~dARlee zURiS~ said...

giant ipoh je yg tak best
apa pun tarak

antalya said...

slumber je dia lepak atas meja ye.seb baik tokey restoran tu xsound hehe

zh-ena said...

zura - klu tau blh jumpa kan..

zuris - jom la dtb sini

antalya - jeling2 gak heheheh

iman said...

hehehe acik ena bestkan giant nie, ibu rajin gak bwk iman dtg sini....sesajer g plyground dia

Mak Su said...

giant kat ngan umah maksu ni tak de apa apa, plain jer :(

saya said...

wahhh..bejalan sakan ye.. tekak saya pon tak buleh la masok wendy's tu..mcD lebih sdp rasanya.. hehehe..itu tekak saya la..

zh-ena said...

iman - best kan..umairah dh pandai jln blh la msk kan dlm playground tu..

maksu - mai la dtg sini

ciksaya - sama la tekak kita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha