NuffnangX

Wednesday, March 11, 2009

HaRi Yg Di TuNggU - MaJiS CuKuR JaMbUL

pagi2 lagi kami semua dah bangun..ialah majlis utk marhaban start kol 10.30am..kol 9.30am pun dah ada tetamu yang datang..aku pun tak mandi pun lagi..sibuk ke depan n sibuk ke belakang uruskan itu ini..memang pening gak kepala..nasib baik la ramai yang membantu..si umairah n fiza plak nyenyak lagi tido..nak kejutkan takut nnti mood diorg nie tak baik plak..jd kami biarkan si kecik berdua nie tido puas2..

kol 10am faidzol aka pjoy (cameraman merangkap kawan sayang) dah sampai nasib baik la tak sesat..jd map yg aku buat tu berjaya la si pjoy nie ikut heheheheh tak cantik pun org still faham gak..

m.cik2 marhaban pun dah sampai..nasib baik lah umairah dah bangun..cepat2 la babah dia mandikan n siapkan si pengantin nie..alhamdulillah la sepanjang majlis berlangsung umairah tak meragam pun..suka ada lah sbb ramai yg datang dukung dia heheheh memang la dia suka..langsung tak takut org yg dia tak pernah jumpa..peramah pun iya gak ank aku nie..
semua gambo nie adalah dr camera hp sayang..nak tgk gambo sepanjang majlis berlangsung kena tggu gambo siap lah..tak sabar nak tgk..kira aku puas hati la sbb semua acara pjoy amik..gambo plak kita tgk la nnti..dia bg tempoh 2 minggu nak siapkan..jd sabar la kita menunggu album yg akan sampai nnti..klu koreang nak tgk hasil lain si pjoy nie blh la tgk kat sini..

korang layan ajer la gambo yg ada dalam simpanan kami nie :D





sebelum acara bermula kita amik gambo dulu







wajah2 ceria umairah

8 kata-kata indah:

Mak Su said...

waaa, lawanya umairah.

amboi, ramah ek. nanti cepatlah mak dia dapat menantu, oops!

maksu lagi cepat kot, kah kah kah

norainiammran said...

Wah... umairah.. ayu saja ye berbaju gaun..

antalya said...

ala tomeinya dia mcm princess

arianna adrizal said...

kejap je besar eyh.. hehehe

ienaadifisa said...

ala sonoknya si umairah..

zh-ena said...

maksu - belajar pandai2 dulu baru blh kawen chewahhhhhhhhh

ain - ayu n comey heheheh

antalya - mmg princess di hati ibu n babah dia

anne - klu blh taknak besar cpt2

iena - ibu dia pun sonok gak

My Blog said...

wah bestnya.. teringinlah nak buat mcm tu... bila nak dapat baby ni.. doakan saya ya ...

nurul said...

amboi umairah segak aih... cantek cam mak dia jugak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha