NuffnangX

Tuesday, March 3, 2009

JaWaB TaG - DaRi AiN

heheheh tag yg nie nak plak aku buat..aku rasa aku byk hutang tag la..tapi lupa plak saper yg pernah tag aku..jd saper yg pernah tag aku n aku blm wat lg remind la aku erk..aku nie pelupa punyer org..jd layan ajer la tag yg aku kena nie erk :D

all you married people out there! Tag your married friends that you want to know about.(Don’t forget to tag the person that tagged you)

1. When was your engagement? —> tak bertunang pun eheh

2. When is your marriage anniversary? —> 31 August 2006

3. How long have you known your spouse? —> hampir 7 tahun la

4. How long did you date before you got engaged? —> hampir 2 tahun la

5. Where did you meet your spouse? —> Tempat keja lama

6. What is your spouse’s full name? —> Ahmad Ahmar Ronggi

7. Do you have any children? —> Yes

8. How many? —> Umairah only

9. Do you have any pets? —> No

10. Do you own or rent? —> Menyewa lg

11. Do you live in the country, city/town? —> Malaysia , Shah Alam

12. What is your favorite activity you do together? —> Main ngan Umairah

13. Do you have a favorite vacation spot? —> Cameron

14. How many siblings do you have including in-laws? —> 9 org jea

15. What mosque / church do you attend? —> entah tak ingat, singgah n tunaikan kewajipan jea

16. Is this the mosque / church you got marrried in? —> Tak la

17. What town is your current address? —> Shah Alam

18. Do you work or stay home? —> Keja n tggu gaji setiap bulan hehehhe

19. Where did you go for your honeymoon? —> Melaka

20. Leave a piece of marriage advice: —> Sayang menyayangi, sabar, faham-memahami :D



emmmmm aku nak tag :p
  1. leeds (klu dia ada siggah blog aku nie la
  2. iena twins
  3. mama aqilah
  4. idah
  5. imah
  6. suzy

heheheh saper yg kena tag sila la buat kewajipan anda erk..

5 kata-kata indah:

norainiammran said...

Terima Kasih kerana sudah buat tag..

saya said...

echewaahhh.. terbukak dah rahsia dia dating2 gitu...

Mak Su said...

maksu pun suka cameron, tp sejuk banget kot. takut tak tahan

green apple said...

la, shah alam aje budak ni..dekat dah ngan rumah akak, agak2 kalau lalu subang jaya tu singgah la.
tapi gi beli pisang goreng dulu ye.

zh-ena said...

ain - sama2 kasih

ciksaya - baru skit jea tu

maksu - dh kureng sejuknya skang nie maksu

green apple - blh jea kak Di..no hal punyer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha