NuffnangX

Friday, March 13, 2009

LuNcH MaKaN Di MaNeR

lunch td aku makan mc'd ngan zura..zura nak sgt makan mc'd (yea kerrrr) jadi aku teman kan ajer la..lunch kol 1pm nie mmg prob lar ramai sgt org yg kuar, nak cari parking pun susah..aku parking shell jea, klu nak marah lantak la sbb bukan aku sorang ajer parking kat situ..

nsb baik la time kami samapi tu utk order mknan, org tak la ramai sgt jd lega skit..klu ramai yg Q mmg aku tarik zura mkn kat tempat lain..tak koser nak beratur panjang2 sgt nie..

kali nie aku nak ubah selera plak, aku nak mkn mc'chicke n zura plak order double cheese burger..lg satu hal, nak cari tempat duduk utk mkn plak prob..terpaksa la mkn kat luar jea..aku tak suka mkn luar sebenarnya sbb ramai sgt org yg smoking..lelaki melayu pun ramai jea lepak kat luar..diorg nie tak malu ker tak pergi solat jumaat..isk isk isk selamber jea menebeng kat mc;d nie..apa la nak jd ngan ank2 muda mudi skang nie..yg dah tua pun sama gak selember jea mkn ngan ank msg..isk isk isk lu pikir la sendiri apa yg korang akan dapat nnti

kami mkn pun tak abis..entah apa la hari nie kentang pun tak abis n burger msg2 pun tak abis..rasa mcm tepu jea tekak aku nak abiskan mknanan dalam dulang nie..isk isk isk membazir tul, ank saper la tu :p



aku n zura


korang rasa pelik tak kat burger aku nie

cuba la korang teka n naper aku buat mcm nie??

mcflurry beri - emmmmm sedap, nie jea aku dapat abiskan

sempat lg si zura nie beli goreng pisang
lapar lg erk :D

9 kata-kata indah:

Zura said...

smpat lg ko snap gmbar aku kat kedai pisang goreng na....ish ish ish....anak sape lah yg ayu sgt tue tgh beli pisang goreng lak tue...hehehhe

chugie said...

poyos je ra.. hahah:)) na, asal atas burger ko tu ade kentang grg bertenggek? mmg ade ek?

zh-ena said...

zura - hehehehe gadis ayu beli grg pisang erk heheheh

chugie - sbb tu la aku minta korang jwb..tettttttttt salah jawapan ko z

Shumierain said...

BENCIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

DJFDSFHXFCIQWRNUIUOICRUWORICGIUNCO
CRH NCIUFGIUFNIJJSCRJC$&^%HUII@Y!!!!@@@@

zh-ena said...

shumie - heheheheheh klu ko lunch kol 1pm blh la kita lunch same2

hari nie kan kita nak kuar

atty's said...

adddooi..lapaqnya tgk mcd..

zh-ena said...

atty - jom pi mkn :D

saya said...

itu burger harijadi namanya. kehkhekehkhhh

.::WaNiE::. said...

hahah sempat lagi beli grg pisang utk stok petang ke ape:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha