NuffnangX

Friday, March 6, 2009

AlErGiC

uwaaaaaaaaaaaaa bencinya..naik baik la..mcm aku ckp sblm nie la kan aku start pregnant badan aku mula ada alergic..sblm nie aku mkn seafood akan naik alergic kat satu badan aku..tapi semalam aku mkn ayam n petang muka aku dh merah2..siap gatal lg..aikkkk alergic mkn ayam gak ker..

tension beb..abis muka aku merah2..pg nie pun still ada lg merah kat pipi aku..tapi dh tak gatal la..isk menci tau..

7 kata-kata indah:

ienaadifisa said...

ala siannya...
sabar ek Ena...

amikler ubat..

chik Star said...

aah alergik ni.
ena pi klink pakar.

atty's said...

lor ena..camtu elakkan lor ena..mkn benda2 yg ena takleh nak makan..ek.

Mak Su said...

ouh? kena kontrol makan ler tu? ada ubat sapuan nyer tak?

zh-ena said...

iena - dh ada ubat sblm nie..bila pki pedih yg amat

chikstar - dh pg pun, bila mkn kena la blk

atty's - huhuhu benda yg tak blh mkn la yg ena nak mkn sgt2

maksu - sekali sekali nak gak mkn..ubat dh ada tggl nak sapu jea lg

Faizah_Haris said...

lorrr ciannyerrrr...ishk3!!

Zura said...

asal jd cm tue na...g lah mintak ubat spital...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha