NuffnangX

Tuesday, March 17, 2009

JoM JaLaN - JaLaN - PaRt 2

sambung entry sblm nie, pas kami kuar dr panggung kami msk satu kedai nie..aku xcited nak amik gambo dlm kotak tu..korang pernah tak amik gambo dlm kotak nie..ala2 msk dlm kotak tu pastu select background yg maner yg kita suka..pastu blh tulis2 atas gambo tu..aku la tarik shumie msk dlm kotak gambo nie..

mmg best la amik gambo, apa2 gaya pun blh kita wat sbb tak malu kan sbb dlm kotak nie tertutup..tapi kan tulisan jea dlm tulisan Jepun jd kami main buat ajer la..tapi nsb baik la jd gambo kami berdua..

jd korang tgk la aksi kami berdua nie :D


nie gambo yg akan kuar kat screen pas dah klik klik


belakang kami tu la cameranya


nie la menu yg akan tertera atas mechine pas dh klik klik


1st gambo - shumie simpan gambo nie


2nd gambo - nie aku yg simpan - cute muka kami berdua





aksi2 kami dlm kotak gambo - happy sgt

2 kata-kata indah:

~dARlee zURiS~ said...

tak penah pun try guna mesin tu
cam best je
gigih nk ajak mr sharil wat gak ar ti
hehehee...
tak kena cekup kot masuk situ dua2???
hehhee =P

norainiammran said...

Amboi amboi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha