NuffnangX

Tuesday, March 17, 2009

My SiGnAtUrE

heheheh gatal plak tgn nie bila tgk kat blog lain dh ada signature..terasa plak nak buat..nsb baik la ada step by step yg buat benda nie..klu korang nak try blh la buat..sng jea :D

step by step nie aku amik kat Mama Aliff Baby Abang..

Mula-mula.. sila la klik kat sini

ikut step by step :D

- "Click Here To Start"

- "Create Signature"

- "Using the signature creation wizard"

- tulis la nama anda di "Name", kemudian tekan "Next"

- pilih la apa yg anda suka... "Font", kemudian tekan "Next"

- pilih la apa sahaja saiz yg anda ingin kan ...."Size", tekan "Next"

- pilih warna kesukaan anda... "Color", tekan "Next"

- pilih la kecondongan ... "Slope", tekan "Next"

- klik di situ ... > "Want to use this signature?"

- klik > "Generate HTML Code"

- klik > "Generate a code for my handwritten signature"

- Salin code tersebut dan tampal di blog anda (Copy & Paste)
  • di blog anda
  • klik : setting
  • kemudian : formatting
  • paste code di : post templete
  • & save
selesai...


4 kata-kata indah:

umIE a.k.a saLMi said...

cantik signature..salam ziarah..:)

Zura said...

tue xdo koje lah tue....thlah tgh cuti....

zh-ena said...

umie - salam ziarah..thanks sudi jeguk blog ena :D

zura - mmg pun zura..bosan gila aku kat umah, jom temankan aku kat umah nie :D

arianna adrizal said...

i pun da buat satu. yg basic jelah tp. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha