NuffnangX

Friday, November 6, 2009

JaWaB TaG

tgh bosan jawab ajer la tag
tag kali nie aku telah di tag oleh Ain
jawab jangan tak jawab :D


Saya sedang (buat apa) ulang lapan kali: memandangkan kat opis, jd jawapan di sekitar opis ajer la erk

  1. saya sedang jawab tag hehehehehehe of course la kan..jgn makan hati plak ngan jawapan aku nie :p
  2. saya sedang minum dutch lady perisa choc..dan ader lagi satu perisa straw yg belum di minum..spare la tu..sedap wooo kat rumah pun ader stock gak :D
  3. saya sedang update shipping document yg esok mungkin barang akan sampai..sambil buat tag sambil buat kerja opis gak..kira tak la mkn gaji buta sangat hahahahhahaha
  4. saya sedang goyang kaki :p
  5. saya sedang pikir balik nie nak masak aper untuk santapan malam nnti..ader idea?
  6. saya sedang belek cincin di jari manis sambil berpikir bila sayag nak bg cincin baru hehehehehe
  7. saya sedang pikir umairah di rumah bbysitter macam maner la kan..harap semuanya ok
  8. saya sedang tak sabar nak tengok NUR KASIH malm nie :D

tadaaaaaaaa dah siap pun jawab tag
ok ena nak tag kat semua teman blogger yg ader kat blog list ena nie
hahhhhh aper lg jawab jangan tak jawab :D



6 kata-kata indah:

arianna adrizal said...

hahahahha! yg nomo 6 tu plg besh~

Mak Su said...

amvoi, siap tulis hingga lapan kali gitu :)

p/s: maksu dah x boleh nak respon tag ler skrg, keja pun manyak banget :(

~ain said...

bagus.. dah jawab tag.. no. 6 tu tak tahan. siap terpikir bila hubby nak bagi cincin baru.. hahaha

zh-ena said...

anne - hehehehehehe

maksu - ha'ah maksu ader projek mega nak buatkan

ain - tau takper..agak2nya bila la lg akan dpt cincin kan

Zura said...

senang nye tag nie..

zh-ena said...

zura - jawab jgn tak jawab ra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha