NuffnangX

Monday, November 9, 2009

SeOUL GaRdEn ~ MiNi GaThEriNg

hari sabtu yang lepas
terjadi la mini gathering kami bertiga
zura dlm kol 1 lebih dah sampai ke rumah aku
time zura sampai tu aku baru usai solat
umairah plak kat depan tengah menyelerakkan rumah
pening aku tengok
harap ko tak pening la zura masuk ke rumah aku hari sabtu tu
memang bersepah gila kan
ialah ngan aku dan sayang bz menegemas barang untuk di bawak balik ke kampung
jadi umairah bebas la nak buat aper pun di ruang tamu
kesian zura
kena layan diri sendiri


pukol 2pm baru la shumie sampai
kesian shumie hehehehhehe
terpaksa naik ke atas
sebab hp dia dh abis bateri jadi nak call tak dapat
jadi nak taknak kena la gak naik tangga untuk bgtau kami yg dia dah sampai
aper lagi kan kami terus ajer la turun
kami kena gelakkan depa bertiga nie
sebab tgk barang yg kami bawak macam nak balik sebulan ajer
emmm korang tahu la nnti bila dah ader baby erk
macam-macam benda kena bawak tau tak


kami naik 2 kereta
kami satu family
zura naik keta shumie
shumie bawak kak mashitah sekali
mmg enjoy tau bila kak mashitah ader
happy go lucky
mesti zura serik nak naik keta ngan shumie
minah sorang tu kalau bawak keta mcm kena kejanr ngan hantu jea
bawak keta mcm masuk litar F1 jea :D


time kami sampai ke OU
orang nak cari parking punya la ramai
terpaksa kami berpisah cari parking
sayang dpt parking kat old wing
tengok shumie pun area kami parking gak
hehhehehehe ader jodoh tak kamer kan :p


jadi terus ajer la ke tempat yg di tuju
perut pun memang dah lapar kan
ialah dah pukol 3 lebih tak makan lagi



umairah yang suka la pakai spec bila dalam keta




tempat pemanggang kami
kami amik 2 tebal
aku ngan sayang
tebal sebelah plak shumie..kak mashitah dan zura



ader pelbagai pilihan makan di sini
ader pelbagai jenis sos
ader pelbagai jenis kimchi
ader pelbagai jenis daging..ayam..ikan..yg telah di perap
bila dah di panggang memang sedap masuk ke mulut
cicah plak ngan sos SG special
mmg menangkap la
leleh air liur :p



hah tengok la tu penuh satu meja
lauk pauk yg kami ambil


shumie dan kak mashitah



aku ngan zura



yup kami berempat :D



3 anak dara pingitan :D



one happy family :D



umairah terus jea capai daun sawi
pastu terus jea elok masuk ke mulut
hehehhehehe



layan gambo di luar plak
sementara anak dara pingitan tu mkn di dalam
aku ngan sayang main kejar-kejar di luar plak
letih beb bila anak dah pandai berjalan nie



gambar beramai-ramai sebelum masing-masing bawak diri
ingat selepas habis mkn nak main bowling
tapi tak dapat nak teruskan
zura ader plan malamnya
shumie nak main tapi kak mashitah jadi bby sitter kpd adk beradik dia
balik kena masak hehehehhe
jadi tak dapat la nak main bowling
lain kali la nampaknya


3 dara pengitan nie teruskan perjalanan balik ke sg.buloh
kami 3 beranak plak teruskan perjalanan balik ke sijangkang


enjoy la walaupun jumpa sekejap sajer :D


3 kata-kata indah:

Zura said...

hehehe...cantiklah gambar...

~ain said...

uii.. sakan nya!! BTW, sporting je hubby ena ikut gathering ye.. kalau hubby ain ni dia kureng sikit.. malu katanya.. konon je tu..

mama tisya said...

dh lama nk try mkn kt seoul garden tp tk smp2 lg...heehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha