NuffnangX

Tuesday, November 17, 2009

Bila Hujan Turun...


skang nie kan musim hujan kan
jadi baju yg di pakai kerap la kena tukar
jadi bila asyik la basuh baju
tapi yg dah basuh lambat la plak kering
sebab cuaca yg lembap dan tak panas kan
emmmmm macam family aku nie

tiap-tiap hari basuh baju
tapinya dah tak tahu nak gantung baju di maner
setiap kat tingkat aku dah gantung baju
bilik ke 2 di di rumah kami mmg dah penuh kami gantungkan baju
hanger pun baru jea semalam aku beli untuk buat penambahan
macam dah tak cukup hanger pun
kipas dalam rumah memang 24 jam terpasang la kan
nak bagi cepat kering baju-baju yg telah di basuh
siap kami pasang kipas meja lg nak bagi cepat kering


pakaian dalam plak
rasa macam tak cukup jea time2 skang nie
kena cakap ngan sayang nie
kena tambah koleksi lg hehehehehehehe


skang nie pun kena tunggu ader baju yang kering
baru la boleh basuh baju
kalau terus jea basuh baju mmg bau kepam la baju-baju yang telah di basuh
sebab peram lama sangat dalam bakul baju..


hujan ooo hujan oooo
bila nak berhenti turun..

7 kata-kata indah:

~dARlee zURiS~ said...

buat masa skrg,kitorang basuh baju seminggu sekali.hehee..
tp ti dah ada baby mesti kena basuh hari2 ek.
kena gak pk pasal cuaca suma tu
hmm...

.::WaNiE::. said...

ok ni motif nak tambah stok baju dalam la ni :P huhu wani mmg byk stok kalau seminggu tak basuh baju pun xdek problem lagi huhuhu

Zura said...

erm....

atty's said...

kat umah pun .baju semlm punya semlm pun tak kering..lagi duk flat..huhuhuuh

zh-ena said...

zuris - mmg ena basuh hari-hari nie bby bby la.basuh seminggu sekali mmg kena beli stock baju umairah byk2 la..tapi utk peringkat umairah yg tgh membesar nie mmg tak digalakkan beli baju byk2 sbb cepat membesar


wanie - hehehehehehhehe tau takper


zura - aper yg ko pikir tu ra


k.atty - sama la kita k.atty

saya said...

itu namanya nak suruh beli dryer le tu. hehehhee...

zh-ena said...

ciksaya - tgk kat giant dlm 100+++ lebih gak la harga dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha