NuffnangX

Tuesday, November 10, 2009

Mummy _Ayu Giveaway @ 1st Birthday Moment

sticky entry
new entry plz scroll down
TQ



jom join contest lg
hehehehehe rasa macam xcited nak join contest nie
sebab umairah pun baru jea sambut 1st berday nya yg lalu


ok contest nie dianjur oleh Mummy Ayu
dan penaja hadiahnya plak oleh Nottinettii
sila kli pd name mereka utk lihat syarat-syarat yg perlu dipatuhi erk
senang jea pun :D


ok utk gambo yg dipertandingkan ialah :

Name : Umairah Zahrah
Umur : 1 Tahun 8 Hari +++
Tarikh Lahir : 29hb Oktober 2008


kami baru sajer menyambut 1st berday umairah pada 1 nov yg lalu
yg xcited nak buat berday party nie
sudah tentu lah ibunya
hehehhehehe semua benda nak di buat
tapi rasanya plg xcited sudah tentu la wan dan atuknya
rasanya mcm kenduri kawen gak la buat berday umairah nie


gambo di atas tu buat kami semua gelak
ialah sebab kami ingat si kecik nie cuma nak sentuh krim kek tu ajer
maner la tahu kan
ngan satu tapak tangan umairah tepek kat atas kek tu
hehehehhehe abis la satu tangan tu kena krim kek
dah tepek atas kek tu
boleh plak si kecik nie
senyum tersengih pandang kami semua
konon- konon nak buat muka cute
than tak kena marah la tu
hehehehhehe kami tak marah pun
cuma tahan perut tergelak tgk karenah anak kami nie :D


wan dia geram kat si kecik nie
terus di colek skit krim kek kat hidung umairah
hah aper lagi terus la start
perang krim kek
wooooo time nie saper yang masih berdiri disekeliling meja kek
confirm di sapu ngan krim kek
tapikan cabut maner pun tetap di kejar
huhuhuhuhu memang aku ngan sayang jadi sasaran la kan
abis kami 3 beranak muka penuh ngan krim
sabor ajer la ;D


tengok la tu umairah pun tak terlepas peluang dr tidak di sapu krim kek
comot-comot pun ibu tetap sayang umairah
emmmm tu ajer la cerita serba sedikit tentang hari jadi umairah yg pertama
kami sekeluarga tetap gembira that day


ena doakan semoga mummy ayu dan irish
berbahagia selalu
happy birthday in advance


11 kata-kata indah:

Zura said...

good luck...rajin nau masuk contest...klau aku ade anak aku pun cm ko gak kot na...

zh-ena said...

zura - hehehhehehe betul tu sbb kebanyakkan contest melibatkan bebudak ajer kan

saya said...

rajin betol ena masok contest2 ni ye. good luck!! suka tengok umairah happy2 macam tu.. so cute!

zaza said...

good luck.. rajin tul ko masuk contest ..

notti netti said...

huhu....alaaahhhalahhhh alahhhh...sib baik dia tepek jer tangan kat kek...kalo dia baling kat dinding huhuhu.....korang mesti senyum2 hangin kan? heheheh...g.luck 4 mummy ayu contest...eheheh...saya tgh judge nie...sila bodek saya :) hahahah

chugie said...

hahahaha... sian umaitah kene tepek kek kat muka.. good luck na..

mummy_ayu said...

salam kenal..thanks coz join contest saya..hai my juri awal sampai ..he he he..semua ok..cuma tak nampai my blog kat blog list u..apa pun good luck yer!

zh-ena said...

ciksaya - heheheheheh sajer2 nak meriahkan lg contest utk mummy ayu

zaza - sajer suka2 liss

zh-ena said...

notti netti - singgah la selalu

chugie - thanks zie

mummy ayu - thanks mummy ayu

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. lawak la umairah.. good luck k

zh-ena said...

thanks kak rina :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha