NuffnangX

Wednesday, November 11, 2009

SoRRy Laaa GeNg..NNti KiTa JuMpA Erkkk

hehehehehehehe


TO : SHUMIE, ZURA, SUZY, IMAH, IDAH


kelakar gak sebab tadi jeguk blog suzy
dia ader buat entry khas utk aku dan zura
hehehehehehe member aku nie terkecik hati ngan kami bertiga
pastu imah pun terkecik hati gak
bak kata zura orang dah kecik hati pun memang la kecik ehheheheheheh
zura nie di luar dugaan skit
nampak ajer senyap tapi bila kuarkan ayat
memang lawak dan pedas :D


hah nak tahu naper minah 2 orang nie
suzy dan imah kecik hati ngan kami berdua
sebab sabtu lepaskan kami mkn kat soeul garden
than tak ajak depa
tu yg terkecik hati

sorry la geng
mini gathering tu pun orang lain yg aturkan
aku ikut ajer
ok nnti kita buat mini gathering lagi erk

tapi masalahnya
selalu nak buat tapi mesti cancell last minute
ok skang nie aku decide kita semua jumpa pada
12/12/2009 SABTU
macam maner ok tak???

pas nie jgn ckp tak ajak lg
ok :D

pastu boleh la main bowling

heheheheheheh hah amik terus buat appoiment ngan korang
hah saper nak join lg



6 kata-kata indah:

Zura said...

haaa...okey okey...aku nk join...dh lama xmain bowling nie....

chugie said...

hahahahaha..........waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wei na, kn aku dh bgtau masa kat kenduri umairah.. adik aku kawin 13hb 12.. nikahnye 12/12.......... waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ko niiiiiiiiiiiiiii

bulan 12 utk setiap ujung minggu aku fullboard!

buat lah bulan 11 na..........

iman said...

hahaahaha...aku bc date jer dh tau xde mini ghatering...kui!kui!alaaaa mase panjang g lah, kaalu dah bz sgt thn nie, kiter wat thn depan....kiter g bercuti...serius uits, trgn nak bercuti ngan korang...g tiara beach rsortpun ok, sbb anak2 leh main air....jom

zh-ena said...

hah tgk la tu sebab tu la aku mls nak plan2 nie mesti tak jd punya la..plan yg jd bila buat on the sport..confirm jd punya la

Shumierain said...

that mini gathering at Seoul Garden are by invitation only...

zh-ena said...

HAH tuan tanah dah bersuara pun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha