NuffnangX

Monday, November 16, 2009

Kami Nak Pergi Dating

hari nie aku dan sayang amik cuti
hantar umairah ke rumah baby sitter
emmmmm kami nak kuar berdatingan hehehhehehehe

dah lama tak kuar berdua ngan sayang
kami nak ke maner
tungguuuu
episod di lain entry
daaaa nak bersiap skang nie nak kuar :D

8 kata-kata indah:

Zura said...

dating sanggup tue tinggalkan anak...krg main bowling ape...

farah@nina said...

Aku tau dh korg g mn sbb dh kantoi dgn aku. Hehehe.. Time umairah baby lg xpe, tgglkn je coz nnt dh bsr ckit time 2 ssh gak la nk dating ber2 je. Dia dh mula fhm, so dia mst nk ikut je..

Mak Su said...

moga ceria ya ena dan cik abangnya.

tentang anak tu (semalam), memang biasalah, asam garam budak2 nak membesar, yg penting kita kena perati depa selalu :), dan bertenang.

lemonade said...

satu lagi kenangan baru akan tercipta...

Nana said...

wah2 beznye dating2ngan hehe

[-suziey-] said...

waa bestnya dating2..skali skala kena treatment diri sdriri n hubby utk berdua2an dating..bestttt

zh-ena said...

zura - tak la klu main bowling mesti bawak umairah punya..pas nie blh la latih umairah main bowlig plak


nina - syyyyyyyyyyyyytttttttttttttt


maksu - tu la pas nie ena akan lebih berhati-hati dlm menjaga umairah


lemonade - betul tu :D


nana - tu l dah lama tak kuar berdua


suziey - heheheheheh betul tu kena gak luangkan masa berdua ngan suami kan

.::WaNiE::. said...

hahah dating la selagi boleh nanti dah besar sikit dah takleh tinggal2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha