NuffnangX

Wednesday, November 4, 2009

BabyIntan's Giveaway - "Cute Baby in Costume Contest"


jom join contest plak
dah lama aku tak masuk contest
kali nie aku macam tertarik nak masuk contest
yang dianjurkan oleh kak Intan mama Arissa

jadi yg berminat nak join sila klik DI DINI
ramai-ramai meriahkan contest nie
kalah menang belakang ceritakan :D
support each other kan


ok gambo yang aku pertaruhkan adalah

jeng
v
v
v
v
jeng
v
v
v
v
jeng
v
v
v
v
jeng
Name : Umairah Zahrah
Umur : 1 Tahun 6 Hari ++




macam maner cute tak
hehehehhehe punya la susah nak snap gambo si kecik nie
kabanyakkan gambo semuanya jd blur
jd nie antara yg ok dan nampak la gak muka tu
kalau tidak asyik la nampak belakang jea
pastu melalak sebab dah panas pakai costume nie
tak kesah la beb asalkan pakai costume kan

umairah pakai costume BEE
nak hisap madu tu :D


nak tahu syarat-syarat yang perlu diikuti
sila terjah blog kak intan erk


contest nie closed pada
7hb november 2009
tepat pukol 7pm


hah aper lg jom kita join :D


5 kata-kata indah:

** Perfect Love ** said...

Alah.. sampai tenggelam satu badan
apapun... tetap cute!!! hehe

zh-ena said...

perfect love - hehehhehehe besar tu costume bee tu

Intan said...

Ok Ena :)

All checked!

Gud luck to ur cutie pie Umairah in costume.

Thank you for joining...

~BabyIntan~

P/s: Alaalaa...sian nya budak comel sorang nie berpeluh dlm costume tu :)

Zura said...

rajin nau ko masuk contest

zh-ena said...

kak intan - fuh lega semua ok hehehehehe

zura - tak la rajin mcm teman blogger yg lain..aku msk maner yg aku rasa nak msk jea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha