NuffnangX

Wednesday, November 18, 2009

Baby in Romper Contest


masuk lg contest
entah la malam nie tak boleh nak lelapkan mata
mungkin siang tadi aku byk sgt tido
jadi utk hilangkan rasa kebosanan
gatal tangan nak join contest gak eheh


kali nie nak masuk contest anjuran
kak Aslindaa
tak sangka plak kak Aslinda nie pun ader online business
pas terjah blog business kak Aslinda ader benda yg aku tertarik hati nak beli hehehehhee
sambil menyelam sambil minum air
sambil join contest sambil shopping-shopping skit
tertarik ngan CD la plak
nnti la nak cari ilmu dulu tentang CD nie
saya budak baru belajar :D


untuk join contest nie
gambo yg aku pertaruhkan

v
v
v
v
v
v
v
v
v
tadaaaa

Name : Umairah Zahrah
Umur : 1 Tahun 18 Hari ++
Gambar di Ambil : Umur Umairah 3 ++ bulan



aku memang suka pakai umairah romper
perlbagai jenis romper aku belikan utk dipakaikan pada anak kesayangan aku nie
tak kira la
siang @ malam
romper memang pilihan aku
tapi mak aku memang tak suka romper nie
sebab mak aku ckp susah nak pakaikan
kalau aku letak baju umairah dalam beg dan ader romper
mula la mak aku akan cakap


'asyik la nak pakaikan anak dia baju pomen nie"

hehehehhehe aku memang tergelak mak aku ckp romper nie sebagai baju pomen
heheheheh ader2 ajer mak aku tu kan

pilihan aku memang la romper
kalau di beri pilihan antara drees @ romper
confirm aku akan choice romper :p


ok kalau nak lebih jelas muka umairah time si kecik nie 3 bulan
nie haaa

v
v
v
v
v
v
v
v
v
taraaaa

aku dan sayang memang suka sgt ngan gambo nie
bulat muka umairah time nie
jd tak heran la gambo nie jadi pilihan utk di letakkan sebagai wallpaper dlm hp kami berdua
sehati sejiwa bukan sehati berdansa erk hehehehehe



ok aper tunggu lagi
join sekali contest nie
tarikh tutup : 24 Nov


utk join sila klik di sini
TQ


7 kata-kata indah:

[-suziey-] said...

good luck umairah...comel:)

Zura said...

hehehe...good luck..klau ktorg pgil baju tue baju tukang cat...

saya said...

good luck!!!!..eerrr..romper tu apa?

antalya said...

comelnya umairah pakai romper gitu.romper nya pon cantik.gerammm

Nana said...

aloh tomeinye kita suka kan pakai romper dar thsirt or suar nmpk cute je kan ala2 teletubies hehe

CuTeMiUt78 said...

alahai.. bulatnya.. muka umairah.. good luck ya ena

kakngah said...

kehkehkeh!! baju pomen.. ok ape.. dr mak yong adf.. bj gendong beruk..
anyway.. gud luxk dear.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha