NuffnangX

Wednesday, June 17, 2009

BeNgAnG KaT TeNeT..NaPeR ERkkkk


gearam betul la kat internet
bila aku buka blog guna IE
mesti kat bahagian bawah kosong jea
mcm gambo kat atas tu
buka jea la aper2 mmg akan kosong jea kat bhg bawah
klu buka email pun sama
kosong jea bhg bawah
pastu effect kat bhg atas
bhg atas tak nampak
mcm klu aku buka blog guna IE kan
bhg atas takder la
jd klu aku nak update blog tak blh
naper erk
korang ade same prob mcm aku tak
mcm maner nak buat erk



klu buka internet guna mozarilla
lembap semcm la plak
klu buka blog org lain pastu nak komen
komen aku statik jea kat situ wpun aku
dah klik kat display
byk kali klik pun tak display gak
uwaaaa azab sggh la
gerammmm grrrr
rasa cam nak jea gigit monitar pc nie
jd bila dh buka blog org lain pastu nak tggl kan komen tak leh
pastu aku asyik tutup buka pc la dr td
nak buat entry psl nie pun
dh 4x aku try nie pun berjaya gak buat
setelah hati ku panas menggelegak


naper erk :(

8 kata-kata indah:

~dARlee zURiS~ said...

suruh tukar pc baru kot
tak pun..tak kasi main tenet kat opis
hehee ;P

shafarina said...

tukar google chrome le kot

zh-ena said...

zuris - klu bos ena tu pemurah, dah lama minta tukar baru

k.wan - mcm maner tu k.wan..hehehehe psl it nie tak tau sgt hehehehehe

atty's said...

pakai mozila gorila na

dir&fara said...

rasenye pc takde kene mengene.. maybe line semput.. biasenye camtu la.. pastu try download mozilla yg latest.. xpun try download google chrome.. ni linknye...

http://www.google.com/chrome/index.html?brand=CHMZ&utm_source=en-et-yt-ftr&utm_medium=et&utm_campaign=en

[-suziey-] said...

umangaih..nape cenggitu ek..emm xpng jadi camtu tp kalu bab lembap2 ni mmg slalu la..

Mak Su said...

mmg makan hati, maksu pun seriau gaks

kakyong said...

salam ziarah..
kakyong tak ingat le penah terjah ke tak... hehehh..

selalu ke jd camtu.. kalo tak selalu may b internet line yg semput kot.. kakyong pun kdg2 jadik camtu jugak..

sbb dok rumah jer kan, so kalo tenet semput, kita pun off laptop buat koje rumah ler... :)

jemput ke Catatan Ibu, ada award menanti...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha