NuffnangX

Wednesday, June 10, 2009

KaiN BaJu RaYa

memandangkan bulan puasa bulan ogos
jadi tukang jahit akan closed tempahan bulan julai
jadi aku terus ajak sayang malam tadi
pergi Alam Sentral S.alam
kami pergi Nagoya jea
mmg byk pilihan




tgk la tu rambang mata nak pilih colour aper
mula2 sayang nak colour maroon
tapi bila dah berkenan tgk kain tggl skit
mmg tak ckp utk kami 3 beranak
pilih la plak colour purple
situasi yg sama gak berlaku
nak tangguhkan beli nanti2
aku plak taknak sbb nnti budget lari plak
jadi sayang pilih colour lain plak
colour aper tggu la raya nnti
kita tgk kan
bgtau skang dah tak surprise la kan



umairah asyik la nak menjerit
bila kami pilih2 kain
ialah tak layan dia sgt kan
asyik tgk kain ajer
hah amik ko si kecik nie dah menjerit
satu nagoya dia suara nyaring dia heheheh
amoi2 kat kedai tu semua tgk dia dah
jd berjaya la dia nak tarik perhatian
bukan kami ajer layan dia
salesgirl dlm nagoya tu pun layan dia gak heheheh



tgk la mcm maner la babah dia dukung
si kecik nie
terkangkang2 si umairah
tu belum lagi babah dia
tonggeng2 kan si kecik nie



tgk la tu dagu aku
dah double chin dah
korang tau tak mcm maner nak kuruskan muka
bg shape skit
senaman muka la
org ckp wat muka ikan
entah tak blh nak imagine plak mcm maner nak buat
korang tau ker :D

2 kata-kata indah:

~ain said...

muka ikan? aduih macam mana pulak rupa nak buat muka ikan?

[-suziey-] said...

emmm kita pn xtau lagi nk theme color ape..i like oren..tp hubby xsuke..last yr kitrang dh purple..ekek:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha