NuffnangX

Tuesday, June 2, 2009

LuNcH Di KeNNy RoGeRs

semalam aku cuti hehehehe
baru la hari nie aku dtg keja
cuti sebab kami penat la
penat sbb cousin sayang kawen
jadi kami antara org yg ringan tulang
menolong majlis kawen cousin syg nie berjalan ngan lancar
penat gila
umairah pun penat gila
sbb asyik kena dukung ajer
ngan semua org



pagi nie aku msk opis kena settlekan semua keja aku
tapi tu la kena hantar barang ke avon dulu
jln kat federal hiway jammed la plak
bengang tul la
nak cpt terus jd lambat
nsb baik la hari nie tak ramai org loading barang
jd aku smp terus blh loading brg
lega sgtttt



sblm kol 12 lebih
shumie ajak lunch sama
aku ok ajer la sbb boa aku takder lagi kat m'sia nie kan
kami lunch kat Giant Kota Damansara



muffin banana



minuman kami
shumie - orange juice
aku - ice lemon tea






hidangan pilihan shumie



hidangan pilihan aku



shumie yg comel hehehehe



ena yg cute hehehehehe



sebelum blk kami singgah dulu J.Co
shumie beli utk di mkn time ptg nnti
aku mls nak beli sbb dah full house
utk minum ptg nnti2 lah aku pkir hehehehe

4 kata-kata indah:

Dakjaat™ said...

"ena yang cute" hahahaa! ;p pewasan! blewkkk!

zh-ena said...

heheheh kena angkut bakul sendiri la nampaknyer..takder nak puji kan heheheheh

norainiammran said...

lama juga tak makan kenny rogers ni. last sekali masa tu belum bertunang pun lagi dalam tahun 2005. ahahah delat 4 tahun tak masuk kenny rogers.

zh-ena said...

ain - lama tu tu ain tak terjah kenny rogers..awat lg ajak la hubby ain g sana tuk dinner :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha