NuffnangX

Monday, June 29, 2009

BeRjUmPa AkHiRnYa

pagi semalam punyer citer
tapi tak basi lg tau
hotttt punyer


sepatutnyer gathering start kol 9am
tapi sayang smp umah pun 8 lebih
semua bekal utk potluck dh siap
tggu sayang jea


tapi dlm pd tu
mcm dah rasa lain jea
ialah mcm tak sempat sampai on time jea
mcm dah berbelah bahagi nak dtg ke tdk
tu yg aku calling2 ngan k.atty
k.atty ckp dtg jea n ramai still yg tak dtg lg
perghhh lega jea bila k.att ckp mcm tu


bila syg dh sampai rumah
kesian plak aku nak suh syg cpt siap
ialah penat bekerja pun tak hilang lg kan
aku siap tawar diri lg klu penat n ngatuk
biar aku ajer yg drive
tapi syg ckp still ok lg


kol 9 lebih kami gerak
kesian kat sayang...
sesat gak kami bila dah nak smp ke tempat perjumpaan
ialah byk sgt aku nampak banner
kat tasik nie
lg sekali la aku calling k.atty tanyer
maner tempat tu
finally jumpa gak pondok tu


masa smp tu mmg segan la
nak naik atas pondok pun segan n malu
tapi bila nampak jea muka k.atty
terus aku lega
pastu nampak muka2 blogger yang aku familiar
terus la aku naik atas pondok
wah mmg meriah
seronok la :D
makanan plak mmg byk gila
smp tak tau nak mkn aper



Umairah dah rasmikan dress pemberian dr kak hasni
mcm maner cute tak "D



sebelum tepek gambo2 yg lain
tepek dulu gambo 3 beranak nie dulu



teman2 blogger yg hadir
ramaikan
lebih kurang 30 org la jgk yg dtg



hah nie la k.atty
mmg baik sgtttt n peramah
yg buatkan aku hilang rasa segan
beberapa kali la ajak jumpa tapi terpaksa cancel
finally jumpa gak kita kat sini kan k.atty




yg nie ank dara k.atty
comel jea kan mcm mak dia
muka pun sejibik cam muka k.atty
peramah gak nie



yg nie nana
baru jea kenal kan
dah jumpa..suker ngan tahi lalat mu itu :p



ngan amy n tisya
tisya pun selsema sama mcm umairah
cute tul tisya



yg nie nurqaseh
baru gak berkenalan
pas nie akan aku terjah blog mu itu


hah yg nie plak ngn mamayeesh
suker senyum
yeesh plak mmg encem boy
suker tul ngan rambut yeesh tu
grrrrr cam nak cubit jea pipi yeesh :D



yg nie plak suziey ngan ank lelaki dia aqeel
suziey nie la yg uruskan gathering nie
harap buat la lg pas nie
mmg baik sgtt ;D



yg nie plak oli
tak sangka plak chinese
tak nampak kan..
ank perempuan dia mmg comel
suker main ngan umairah
cute jea oli nie



yg nie suami oli
sayang ckp tak sangka plak jumpa kawan time sekolah dulu
suami oli nie kawan hubby aku dulu
time kat sek agama form 3
bdk2 sek pggl suami oli nie panjang
kenangan lama terimbau la nie
kelakar plak dgr citer
kenalan suami oli nie time sek
suami aku pun nakal gak :p



cuma 4 org lelaki dr dunia blogger yg ikut serta gathering nie
lelaki2 yg lain cuma ikut isteri msg2 yg
gila ngan blog hehehehe
merujuk kpd aku la tu :D




time tukar2 hadiah la plak
aku rasa semua ingat girl ajer yg follow gathering nie
jd beli hadiah pun utk kaum wanita la kan
heheheheh termasuk la aku
nsb la kan :p




utk cabutan hadiah nie
aku terima hadiah dr mama batrice
nana rasanyer
(ops klu silap harap maaf)
harus terjah kembali blog semua blogger yg hadir nie
tak berape nak ingat semua name yg hadir



bila turn aku plak
hadiah pergi ke remy
harap suker la ngan hadiah tu erk :p



yg nie plak dpt hadiah dr ayu
hadiah nie semua org dpt tau
mmg cantik glass tu :D



dlm kol 12 mcm tu
aku minta diri dulu
sbb umairah dah start merengek
mungkin dah panas skit kot suasana kat tasik
dukung pun menangis gak
dah mcm tu mmg tak blh la nak tggu lg kan
harus la minta diri dulu
harap pas nie kita semua jumpa kembali kan
just keep in touch di dunia blogger




umairah yg sudah kepenatan
nak amik gambo pun si kecik nie dah taknak pandang camera
ala laaaa cian ank ibu nie


mmg happy la.....



14 kata-kata indah:

Intan said...

Uwaaaa bestnya ena! Bestkan dpt bergambar dgn blogger yg lain...Ada rezeki next time leh join lagi kalo ada gath cam nie :)

P/s: Comelnya umairah pakai baju tu.

Zura said...

bertambahlah kawan ko erk..

PuteriSatu said...

waaah...syoknye....tapi akak ni cam segan lak nak jumpa2 gitu....ahaks...pemalu tau akak nih... sekali jumpa...bercakap tak henti lak....hiks...

atty's said...

ena sonok dpt jumpa..nanti ade masa kita jumpa lagitau

~ain said...

oh best nya.. malangnya ain jauh di timur ini!! lain kali harus join laa.. macam happening je..

~ain said...

oh best nya.. malangnya ain jauh di timur ini!! lain kali harus join laa.. macam happening je..

saya said...

amboi...nampak meriah betol ye perjumpaan blogger macam tu. bagus gak ye boleh berkenal rapat. ditambah dengan kerenah anak2 tentu meriah. eh..umairah pon dah tempah baju raya habis la macam ni auntie pon belom ada 1 pon lagi. huhuhuhuh...

momguess said...

thnk 4 coming
mmg apening giler kan
jgn serik k
maap d pinta andai kata tkasar bahasa

Mak Su said...

waduh, meriahnyer

chik star said...

bestnyeeee
ipoh bile lak ni.

hihi.

Yan said...

syoknye dier...

susah kan bile anak dah merengek/mengarok..

tp hubby awak sporting nak jugak dia join camni.. hubby kite tak dapekla

kakyong said...

Mak su,
jom kita plak buat gather2 kat Ipoh ni..
maksu jd host.. kakyong support dr belakang... hahahahh..

Zanna_MamaBatrice said...

yess ena...jumpa pun...
bukan nana lerr...zana...
lepas nie rajin2 ler kunjung mengunjung yerk...

hope ena suka ngah hadiah tu...
last minit nyer cari......

zana pun balik
selsema & demam datang..huuwaaaaa

anne_nurqaseh said...

ena.!! qaseh nk amek my picca..hokeyy..tenkiu ..
len kali jump lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha