NuffnangX

Friday, June 12, 2009

SeMaLaM DaN HaRi NiE

nie lunch semalam
memandangkan semalam aku bz godek2
blog aku nie
tu yang terlupa nak msk kan story nie dlm entry
mcm biasa la tempat pilihan kami ~ Mc'D la kan


muka aku yg pusat tanpa solekan pun



muka shumie yg kelabu asap
sbb dia kena buat stock take kat ladang
tu yg hitam semacam jea kulit muka dia
sbb dia tau aku akan msk kan muka
dia kat blog aku nie
aku angkat camera dia jea
dan2 time tu jgk dia cover muka dia ngan tangan dia
hampeh tul la



fav shumie ~ M'Chicken




fav aku plak ~ Chicken Mc'Deluxe



bila mkn berdua
kami mmg suker la letak fries nie kat atas dulang
pastu cicah ngan sos cili yg dh letak
ngan black pepper
sambil amik satu msk mulut
smbil tu la borak2


yang atas tu story smlm
makan best jeakan


tapi hari nie aku mkn
roti sapu ngan peanut butter jea
aku sorang2 jea kat opis
nak kuar saper nak jg opis kan
nsb baik la aku bwk dr umah pagi tadi
kalau tak kebulur la aku kat opis nie huhuhuhu



dapat award dari mama aqish
suker ngan award nie besar jea
teaddy bear tu kan
mcm aku peluk sayang plak heheheh
al maklum la sayang kan teaddy bear aku gak :p




jd aku bg award nie kpd
semua blogger yg ader kat side tepi kiri aku nie
sila2 la amik erk tepek kat umah masing :D

3 kata-kata indah:

atty's said...

nie yg rasa nak makn fries..hehehe.

zh-ena said...

k.atty - jgn tak mkn k.atty..mari kita serbu mc'd heheheh

Faisal Admar said...

ambik set medium dah
air leh refill :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha