NuffnangX

Thursday, June 25, 2009

KeNaNgAn TeRiMbAU BiLa...


tak ingat bila snap gambo nie
hidung umairah se jibik mcm babah
KEMBANG hehehheheh


petang smlm smp umah mak
tgk umairah tgh selerakkan
toys



sebetulnye aku ader 4 kotak
yg berisi toys dr Mc'D
aku mmg minat gila ngan toys dr Mc'D
setiap kali kuar toys baru
confirm aku dh terpacak dpn
Mc'D utk collect semua toys
ingat lg time mc;d kuarkan toys
hello kitty..barisan panjang mmg tak hengat
tapi aku sggp gak beratur
tak minat pun hello kitty
tapi tu la minat kat mc'd sgt2 kan
obsessss




skang nie tggl 1 kotak yg dpt diselamatkan oleh aku
yang 3 kotak yg lain mak aku dh sedekahkan kat bdk2
time mak aku bg mmg aku tak tau sbb aku keja
dpt tau bila adk aku lini
call bg tau yg mak aku dh lelong semua toys aku
cpt2 aku minta adk aku
selamatkan toys maner yg dpt
hehehehe tu yg dpt selamatkan 1 kotak jea




skang nie 1 kotak nie la umairah n fiza bermain
jadi mmg tak payah la beli toys
utk letak kat umah atuk n wan




dulu selalu beli time study
sblm blk kolej
kami akan tggu bas kat kota raya
sblm bas sampai aku ngan shumie
akan mkn mc'd dulu belakang kota raya
shumie selalu order big mac n aku akan order
happy meal jea
sbb obses gila ngan toys mc'd


sbb tu la x-bf pun org mc'd gak
ops itu citer lama :D

13 kata-kata indah:

[-suziey-] said...

waaa minat collect patung mcd yek...cewah nk imbau kenangn lama ke..ekek:D

Yan said...

dlu ske gak ngan toys mcd tp memilih yg comey2 jek..
cam rugi jekan.. kite da toys byk2.. tp tak pat bagi anak.. sebab byk dah buang.. huhu..
yanpun dulu ade byk teddy bear.. besau2.. uwaaa ayah dah buang.. klu tak buleh pass kat Qis

~ain said...

ohohooo.. kenangan lama hai jangan lah dikenang!! heheh

Mak Su said...

rumah maksu always bersepah, angkara baby w. sekarang kat dinding, dah banyak grafiti gitewww

Zura said...

xyah sesusah beli mainan...

lemonade said...

hohooo patut pon suke p mcd dolu-dolu.. ade bf rupenye..haha

saya said...

wahhhhh...

1) banyaknya toys mekdi. saya suka juga tapi biasanya lupa je nak beli toys tu sebab kadang aklo yang limited edition orang beratur punya la ramai...

2) bab kerbau pendek tu memangla. patot dihapuskan je semua 100% baru sihat dunia.

3) amik tempahan hantaran? harus nak order ni tapi saya punya hantaran 77 dulang camno tu? hwuahahhaa....boh la pic hntrn yg ena buat...nk gak tgk2.

4) alalalla..siannya budak montel tu kene cucuk ye. takpe la.. sakit sekejap untuk kesihatan yang berpanjangan dimasa depan.

sorry..sekali lagi komen lump sum. hehhee..peace!!

zh-ena said...

suziey - mmg minat gila..skang nie pun still minat gak :D

yan - tu la skang nie pun hubby tak kasi bg bear kat umairah..kena bg lain la nampak nyer..

ain - sekali teringat takper :p

zh-ena said...

maksu - umairah bila la plak..tggu masa jea tu

zura- tau takper..mcm tu la niat aku kumpul toys mc'd dulu..klu ader ank blh pas kat ank kita kan..tapi maner la tau mak aku tu nak..........sedih tau

lemonade - bkn pergi jea dulu keja mc'd jap sbb takder keja kan..tanam anggur jea bsn gak

zh-ena said...

ciksaya - khas jawapan utk leeya

1)klu toys yg cantik mmg ena sggp beratur..tapi skang nie jgn harap la..tak larat la beb

2)sokong2

3)hhehhehe dr skang la ena kena buat hantaran utk leeya :D baru leh siap 77 hantaran..nnti ena try godek2 hantaran yg ena pernah wat

4)tu la sekejap jea..pas bg minum susu, senyap la dia..pas nie bln 8 baru g cucuk semula..cian


hahahah dah jwb pun leeya punyer komen..perggg mmg panjang :D

zue @ annaleeya said...

byknyer toys mcD... dlu suker gak kmpul toys mcD.. skrg dah kureng...

cute anak ena..

zh-ena said...

zue - hai zue..mmg suker sgt la kumpul..mmg jd koleksi la

Lily.Lulu said...

comeyyyy la tengok umairah dlm gambar tu !!
;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha