NuffnangX

Thursday, June 25, 2009

KaFe An - NuRs

aku lunch ngan zura
emmmm biasa la
aku mesti lunch ngan zura @ shumie
muka diorg nie la korang akan tgk
klu story waktu lunch aku
ader saper2 nak lunch ngan aku :p


ok la kafe nie baru jea buka
zura yg ajak dtg sini
opismate fia ckp makanan kat sini
sedap-sedap
ader pelbagai pilihan la
makanan kg pun ader
kafe nie kat Subang Perdana
suker ngan deco kat kafe nie
cantik
betul tak raaaa :D



biasa la mesti air yg akan sampai dulu kan
aku ~ juice apple..perghhh mmg sedap tak hengattt
zura ~ teh o ice...ra kat umah pun blh minum air nie raaa :p



uwaaaaa dagu sudah berlapis
prob betul la aku nie
klu badan naik
bukan kat badan yg naik
tapi kat muka ngan dagu
tension jea gua


saper ader petua nak hilangkan dagu berlapis?? plzzz



suker la zura ngan baju kurung ko
cantik jea
hah amik ko
puji dlm blog lg :D



pilihan juadah pilihan zura
mcm diet jea kan



juadah pilihan aku
mai aiii penuh satu pinggan
maner la dagu tu tak berlapis "p



kali nie zura plak amik aku kat opis
selalunya aku yg amik dia
harap pas nie keta sawi dia :D
tak wat hal lg
cian zura


next time kita mkn kat sini lg er raaa
mmg sedap lauk pauk dia
perghhhhh
berppp...alhamdulillah :p


10 kata-kata indah:

Zura said...

masa bile proton ade kuarkan nama kete proton sawi...??? SAVVY lah ena oiii....

iman said...

hahaha...nk ckp lapar dah mkn , trgt sgt kot mknn dia td, tue y tukar name kete ko....hahahahah....
ena dh 2 org tue jer y dekat ngan opis ko, kalau aku ngan z dekat dh lame kiter lunch same

~dARlee zURiS~ said...

mai sini lunch ngan zuris lak ek
hehheee...

dagu zuris pun berlapis
ikut mama.keturunan.(ayat penyedap hati;P)

zh-ena said...

ZURA - nak gak ckp sawi..sbb mak aku pun ckp sawi gak hhehehehe

iman - tu la kan klu korang dkt ngan opis aku..confirm leh rehat sama

zuris - ok gak tu kan ena pun ikut keturunan gak..ikut sebelah saper erk..kena check jap hehehehe

Faizah_Haris said...

huhuhu...hati2 kang jadi dagu 3 lapis...larikssss

zh-ena said...

faizah - hahahah klu mcm tu terus jd kuih lapis la

Nana said...

wah dapnye mamam

arianna adrizal said...

kalu anne lelemak tu gi kat pp dulu. ha bulaaattt je muka cam bulan mengambang penuh ;p

saya said...

makan je..jgn pikir2 sangat. yg penting perot kenyang. hehehe...

Mak Su said...

org kata, selagi ada selera, kita enjoylah. nanti kalu dah sakit sana sakit sini, tup tup dah kurus cekediang... mcm kakak2 maksu tu, kurus kemain. dah tak cantik dah.

:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha