NuffnangX

Monday, June 22, 2009

BeRsUkA RiA Di ULu YaM

hujung mggu plak
kami sekeluarga pergi Ulu Yam
aper lg bermandi manda la kan
umairah kan suka ngan air
time kami smp tu tak ramai lg org
kami smp lebih kurang kol 11 pagi
jd pondok yg pertama
kami la chop dulu
tak la jauh sgt nak angkut brg dr keta ke tempat kami nak lepak
dr pondok tu plak bawah jea sungai nyer
mmg dekat la
mmg rezeki sgt la
klu selalu kami dtg mesti
dah penuh jea org
tempat pun jauh nak lepak
tak syorkkk
kali ie best
mungkin kami smp awal kot :D



pandangan dr tempat kami lepak
bawah pondok kami jea sg nye
syorkkk
lapar jea perut naik atas
ngappp mknan yg ader



loving couple :D
aku tak dpt join sekali
sbb "mawar berduri bendera merah"
heheheheh pinjam kata dr ain :D
jd aku teman diorg mandi ajer la
sayang pun turun lambat
sbb nak mkn dulu



umairah yg blm nampak air lg
biasa2 jea lg time nie



fiza lg la antu air :D
dah gigil2 pun nak gak celup kaki dlm air



bekalan yg di bwk
nie skit jea aku snap
mls aku nak amik gambo makanan nie
nnti tgk blk
aku plak yg terliur semula
kira orait la gambo makanan sekeping aku letak



aku la bwk dulu umairah turun ke sg
celup2 dulu kaki umairah
si kecik nie gelak2 dulu
sambil tu si kecik nie angkat semula kaki dia ke atas
paha tu paha aku erk
tau sebesar paha fara fauzana hahahahaha
nak gak sama ngan artis :p



aku pas jea umirah kat adk aku lini
aku tukang amik gambo
ruginyer tak dpt mandi huhuhuhu



tgk la tu gelagat si kecik nie
ligat tul dlm air



fiza plak abah dia pegang
mcm adk aku nie dpt bby twin plak



tgk la tu
fiza belajar surfing dr ibu dia
umairah plak pegang kat hujung
konon2 takut fiza jatuh la tu
concern gak kat cousin dia nie :D



pastu umairah dah pindah tangan plak
mandi ngan wan di plak
tgk jea la aksi umairah nga wan dia



tgk la umairah pun nak surfing gak
nsb baik la ader 2
jd blh la dua2 surfing sekali
tgk la siap berdiri lg si kecik nie
ader la bdk kecik berdua nie mandi dlm 1 jam
pastu angkut naik atas
sbb dh kesejukkan sgt



p/s : hulu yam @ ulu yam..confuse jap

3 kata-kata indah:

arianna adrizal said...

eh tahan sejuk dia ye...

saya! said...

hahah.. mawar berduri!!

ulu yam..bukan hulu yam

zh-ena said...

anne - mmg suker air si kecik nie

ain - heheheheh thanks sbb betul kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha