NuffnangX

Wednesday, June 3, 2009

AkSi MaNjA






nie semua aksi umairah time aku nak pergi
kerja pagi tadi
rasa mcm taknak pergi kerja ajer pagi td hehehehe
skang nie umairah makin keletah
bila kita borak2 ngan dia
umairah confirm akan bls blk aper yg kita tanyer tu
mmg cute sgt


skang nie bila dia nak mkn
umairah akan ckp
"nyum..nyum..nyum.."
bila umairah dh start ckp mcm tu
mmg kena bg mkn la


emmm sayang ibu
dah start berkomunikasi
umairah pggl aku MAK
umairah pggl sayang BA BA
sebutan yg kuar mmg jelas :D




11 kata-kata indah:

norainiammran said...

alaaa.. ibu jadi mak ye.. mak pun mak laaa, janji bahagia!! heheh

peluk cium untuk umairah

zh-ena said...

ain - tu la sebut la ibu kat umairah tetap pggl mak hehehehe tu la tak kesah la aper nak pggl kan

Faizah_Haris said...

alololo tomeiiiiii nyerrr....neh muka ayah nyer neh heheh

shafarina said...

hihihi dah le pipi gebu

dok landing2 atas riba gitu

sah2 kena peluk kuat2...

umairah comel

Molly Polly said...

kan dah kata, jangan tunjuk pipi dia... kan dah gerem nih... ngrrrr ngrrrrrr

atty's said...

anak sapa yg comei sgt tu .leh buek menantu tak...hehehee

Zura said...

br aku sedar pipi anak ko tembam...geram lak aku tgk...ntilah klau jumpe...mmg merahlah pipi ko umairah..

UnGu VioLet said...

so sweeeeeeet.. cute sgt die..

azzul said...

best kn bila ank dh comuincate dgn kita...kt opis pun teringat2 je kt ank..peluk cium kt umairah tomei ye

saya said...

wahhh..kejap lagi mesti umairah pandai berckp. geram pipi bambam tu yg mahal tu. hehehhee...

Intan said...

Manjanye muke dia dlm gambar tu...suke menengoknye!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha