NuffnangX

Saturday, June 20, 2009

KeNaNgAn YaNg Di iMbAu SeMuLa


bila aku selak balik album lama
terjumpa plak gambo nie
aku suka sbb potongan rambut aku tu heheheh
masa nie aku la ketua robongan cik kiah pergi
ke Bandar Hilir Melaka
kena la bwk semua sepupu aku pergi ke sana
biasa la bila blk cuti mesti blk kg kan
kg aku kat Melaka


jd bwk la bdk2 kecik nie ke sana
7 org tu aku kena jaga
masa nie aku rasa aku form 2 kot


time nak ngurat pak we pun tak blh
sbb aku dikelilingi oleh budak kecik
huhuhuhu ingat aku dh kawe kot


mak aiii slim betul la aku time nie
bila la akan dpt semula xs size semula kan


nak tanyer korang
mcm maner nak buat erk
klu gambo kita scan tu
nak gambo jea
mcm maner nak xplain erk
sng citer tgk ajer la gambo atas tu
tak blh nak besarkan
kecik jea
mcm maner erk

3 kata-kata indah:

~Ain said...

eceh jadi ketua ye?

~ Zura said...

croplah gmabr tue....xpun ko photostat A3 size...hehehehe...

kakyong said...

mana satu tuan empunya diri?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha