NuffnangX

Tuesday, June 23, 2009

KePaDa MeReKa Yg MaHu BeNtUk BaDaN MeNaWaN

~ENTRY GAM GAJAH ~ ENTRY BARU SCROLL KE BAWAH~







mmg berkesan..ena telah pakai sbb perut yg buncit selepas deliver bby
jd bg mereka yg nak kuruskan badan blh try korset halle nano nie..
kat bawah nie ader penerangan pasal korset halle nie
klu nak tau lebih lanjut blh tgk website klik kat sini
@nak tahu lebih lanjut blh email ena : zarena_kundang@yahoo.com
mmg berkesan :D




Bagi wanita yang mengidamkan kejelitaan dan kehidupan yang sihat tetapi kekurangan masa kerana kerja ataupun kemudahan yang tidak mengizinkan, pakaian kesihatan NANO TEKNOLOGI adalah penyelesaian anda.


Pakaian kesihatan NANO TEKNOLOGI ialah hasil terbaru kemajuan teknologi fabrik dan konsep kesihatan. Gentian NANO TEKNOLOGI dibuat dengan bahan komposit polimer yang memancar INFRAMERAH JARAK-JAUH dan ION NEGATIF. Penggabungan pancaran INFRAMERAH JARAK-JAUH dan ION NEGATIF dapat membaiki peredaran darah, melegakan tekanan, mempercepatkan pemulihan kecederaan.


Selaput biasa dalam pakaian pelangsing menyumbat tenunan fabrik dan berasa kaku sehingga menghalang pengaliran udara. NANO TEKNOLOGI mampu membawa kesan yang menakjubkan tanpa mengabaikan gaya, citarasa, ataupun keselesaan fabrik dengan menggunakan TEKNOLOGI NANO. Proses teknologi tersebut melibatkan rawatan fabrik dalam molekul skala nano, sejuta kali lebih kecil daripada sebutir pasir.



Ciri-ciri keutamaan

*Pancaran sinaran inframerah jarak jauh
*Tahan pembakaran
*Fleksibel dipakai
*Selesa dipakai
*Anti-bakteria dan Anti-kuman
*Warna yang lasak
*Mudah dibersih
*Rintangan sinaran UV
*Meningkatkan penghasilan ion negative dan ion kuprum

Fungsi keutamaan

*Melangsingkan badan dengan kaedah yang lebih mudah dan ekonomi
*Menegangkan pinggul
*Membakar lemak berlebihan
*Meningkatkan metabolisma
*Pengumuhan toksik
*Meningkatkan peredaran darah
*Mengurangkan Leucorrhea
*Mencegah Hemorrhoid
*Melegakan sembelit
*Menghilangkan bau busuk
*Melegakan sakit pinggang
*Mencegah kuman
*Temmpoh keberkesanan lebih panjang
*Selesa dipakai
*Membentuk tubuh menawan secara semulajadi
*Menghalang kelesuan berpanjangan

15 kata-kata indah:

~ain said...

ain rasa macam hebat je benda ni, ena kan.. tapi, ain takut je beli-beli tapi ain tak pakai.. heheh

[-suziey-] said...

dgr member pn ade pakai..berkesan gk..tp mahal banget:D

zh-ena said...

ain - sbb ena dh try mmg berkesan..klu nak blh order dr ena :D

suziey - klu suziey nak ena blh bg harga istimewa..klu nak la :D

saya said...

wahhh..menarik2.. dah lama teringin tapi tu la..takde ke lagi offer mcm hari tu yg murah2 sikit. hehehee...

atty's said...

ade beli tp brand len.lepas tu tak pakai.huhuhu..pemals..

zh-ena said...

ciksaya - email ena nnti ena bg diskaun kat leeya

zh-ena said...

k.atty - tu la nak cpt nampak hasil kena pki selalu..ena pki direct 2 mggu dh nampak hasil..lihat perut ku jd ramping kan hehehehehe pinjam ayat iklan lain

lemonade said...

sy pakai premium beautiful..hehe
lbh kurang sm je kot fungsi dia.

MiszMama@Haslinda said...

tul ke?hmmm dah lame badanku tak menawan..huhuhu.

zh-ena said...

lemonade - terpulang kpd customer..perlu ader keserasian pd bdn kita kan..

zh-ena said...

miszmama - try ajer klu nak tgk hasilnye mcm maner

sharewithOya said...

nak tanya... berapa satu set? boleh beli kat mana... nama baju ni apa brand?

zh-ena said...

sharewithOya - blh bg email tak..ena email terus kat oya..

Anonymous said...

Berminat juga...
email kat saya yer details
myhazlina@gmail.com

Anonymous said...

Ena.. nape x online ym?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha