NuffnangX

Wednesday, June 24, 2009

TeRiMa TeMpAhAn

entah mungkin nie kurniaan Allah
aku mmg suker buat benda yg kreatif2
time aku kawen n adk aku kawen
barang hantaran semua yg aku buat
dari semua segi la
dr hiasan blk hingga la ke hiasan pelamin
semuanyer aku buat sendiri


mmg penat la tapi tu la
rasa puas sgt bila tgk hiasan menjadi ikut kita punyer
daya imagine aku yg tak seberapa nie


tapi tu la sejak dr itew
mmg ader la (tak byk pun) aku terima
tempahan utk buat majlis tunang n majlis perkahwinan
alhamdulillah


kawan2 mak aku pun ader yg request buatkan
barang hantaran utk ank2 diorg
mggu nie aku terima tempahan
untuk 2 org
~ member opis aku yg bertunang ahad nie
last minute minta aku buatkan..mmg kelam kabut aku buatnyer
buat 7 hantaran..tgk la nnti mcm maner hasilnyer

~ member opis sayang..sayang mmg suker bgtau kwn2 dia
aper yg wife dia blh buat..business aku pun sayang selalu
war2kan..mmg suami aku nie bagi sokongan sgt2lah
thanks sayang..muahhhh
yg kwn sayang nie nak kawen..aku still tgh pikir hantaran mcm maner yg dia nak
still dlm perbincangan..


tu la rezeki ank namenyer..
tadi sambil aku pergi P.J sempat la
aku pergi kedai barang eksesori hantaran
mungkin esok nak try pergi SSF la
aku mmg suker dtg sini
skang nie hantaran english stail
mmg jd pilihan :D


5 kata-kata indah:

~ Zura said...

leh bukak kedai na...ko buat gubahan, aku tolong gubah kan gubahan ko tue....hahahha..

zh-ena said...

ZURA - blh blah heheheheheh esok kita nak mkn aper nie ra..

Lily.Lulu said...

alhamdulillah
rezeki anak tu ena
lagi2 nak raya tak lama lagi
:)

zh-ena said...

lily - tu la blh la terima selagi tak kacau masa sama ngan ank kan

~ain said...

hmm tak semua boleh buat hantaran dan gubahan ni.. bagus laa ada bakat macam tu.. boleh buat berniaga tau!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha