NuffnangX

Monday, October 24, 2011

Korang Pernah Try Gardenia Waffles Takkk

pagi tadi singgah di 7E
tujuan utama nak beli top up dan sekali terpandang waffles nie
tu yang ambil satu untuk try
sedap ataupun tidak
bila sudah rasa
emmmmm bagi aku la tak sedap sangat la
lagi best makan waffles yang kita pilih flavour apa yang kita mahukan
aku suka waffles yng letak choc bersama dengan jem peanut
perghhhhhh terbaik
makan plak panas-panas memang sedap la
biasanya orang yang jual waffles nie pasti ada kaya ball sekali kan
nie pun aku suka makan
anak-anak aku pun suka makan

kalau di A&W dia punya waffles pun sedapkan
ada ice cream atas dia
pun terbaikkkkkkkkk jugak


korang punya rasa macam mana
sedap ker Gardenia Waffles nie...

14 kata-kata indah:

mama tisya said...

tk try lg..ada dgr member ckp sedap lg kalo di bakar tp ada gk ckp tk sedap

mummy_ayu said...

try2 gitu je la..beli untuk Ian & Iris..diaorg suka jer..

~ain said...

dah pernah rasa.. tak sedap sebab sejuk kot.. kalau panas kan dalam microwave sedap kot..

zh-ena said...

mama tisya - tu la rasanya klu di bakar pasti sedap kot pastu tambah apa2 atas tu

zh-ena said...

ayu - nnti nak try bg umairah dan umar mkn plak.nak tgk dorang punya taste mcm mane plak

zh-ena said...

ain - tu la sejukkan..biasanya mkn pns12 barus edap

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bagi eliss tak sedap. hahaha baik beli roti gardenia ajer.

zh-ena said...

elis - betul tu eliss..beli roti pastu sapu planta kan

saya said...

ha'ahh la.. everytime tgk iklan kat tv tu nak je pi carik pi try tapi asyik lupa je. hehehhehe...harap umairah dah sihat sekarang ye. takmau demam2 lagi dah.

akuzle said...

akak setujuk. mmg murah, sedap n senang.

shahrul said...

sedap gak laa waffle ni...
tapi,kecik sgt laa kak..haha..
tak puas pon makan 1 pack..kene 2-3pack..kah3..

ermmm,da lame tak jenguk blog akak nih, umairah da dapat adik rupenye yeee... ;)

zh-ena said...

leeya- masih lg tak sihat leeya..letih bila anak tak sihat nie

zh-ena said...

akuzle - thanks sudi menjenguk ke blog ena nie

zh-ena said...

sharul - suka yea, akak tak suka la plak, ha'ah lama tak nampak kelibat sharul di blog akak yg tak popular nie eheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha