NuffnangX

Friday, October 14, 2011

Dating lunch Bersama Seseorang

hari nie keluar lunch dengan somebody
siap buat appoinment lagi
nie kalau hubby tahu mesti naya jea hahahahahha



pertemuan kami berdua di cafe attap

selalu nak teringin nak try makan di sini

tapi tak tahu kenapa tak singah-singah sehingga hari ini

aku dan si dia akan lunch date bersama

ok la tempat nie sunyi dan orang tidak ramai

jadi taknak orang lain tahu memang tempat perjumpaan yang sedang elok la

hari nie pakai tudung bawal jea
tiada yang nampak special pun
tapi si dia tetap specil di hati eheh


aku makan nasi goreng belacan


si dia nasi goreng USA


nak tahu aku lunch date dengan siapa


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


hehehehehhe dengan syikin la


tapi hari nie minah nie on leave


tapi tu la cuti-cuti pun tetap nak lunch sama ngan aku


minah nie lawa-lawa sebab nak jumpa dengan suami terchinta la


ialah suami duk jauh-jauh nie kalau sekali jumpa


kalah cakar harimau di buatnya hahahahahahha

8 kata-kata indah:

atty's said...

cakar harimau tu yg tak tahan tu..auuuuummmmm

zh-ena said...

k.atty - takut ada kaki katil yg patah nie nanti hehehehhe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syoknya makan2 :) bila kita nak deting sekali pulak yer..

Sidratul Muntaha said...

cakar harimau tu yg tak tahan aku baca tu..
nak gelak jer!
ahahhaa
dah gelak pun!

zh-ena said...

eliss - tu la klu kita kerja dkt blh la lunch sama-sama kan

zh-ena said...

ayu - tu la bila duk berjauhan pasti cakar harimau punya

Zura said...

kat mana atap cafe nie na..?

zh-ena said...

zura - selepas laman kasih tu jugak..ok jea mknan di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha