NuffnangX

Wednesday, October 12, 2011

Projek Malam Minggu

sabtu malam minggu yang lepas
dua citer kami sekeluarga layan
memula lepas isyak kami layan astro1 dulu
tengok citer Bini-Biniku Gaster


best gak citer nie
suka tengok aksi yana dalam bergaduh-gaduh nie
cute jea dia bergaduh pakai skirt sambil ada bunga hitam di kot baju dia
tengok Intan untuk adengan bergaduh macam kaku sikit
macam teragak-agak skit
untuk watak sam tu memang kelakar
tak sangka dalam loving-loving tu dia pun gaster gak eheh
tapi memang tak rugi la layan citer nie


habis citer nie kami layan DVD plak
tengok citer Johnny English

bagi yang nak realease tension

memang ok sangat la tengok citer nie

syorkkk la..sampaikan umairah pun boleh layan gelak tengok citer nie

siap cakap lagi tu Mr.Bean hehehehehhe

malam minggu lepas korang buat apa jea
korang sudah layan ker citer nie
kalau belum jom layan sesama :D

11 kata-kata indah:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

me dah ckp hubby nak layan citer bini tu jugak lepas dpt bil astro utk hantu bonceng. sebab kpi kitorang satu movie satu bulan..hahahahaha

so, bleh laa tgk dah ni sebb dh dpt bil astro :p

h4ni3 said...

johnny english memang bestttt kan :D

atty's said...

johnny english tu kty dah tgk..mmg besh

mummy_ayu said...

bini biniku ganster..memang best..nak gak cari dvd
johhny englis..lum tgk lagi... :-)
bridesmaid pun best..lum buat review lagi..kelakar

antalya said...

dedua citer tu blom tgk lg. ehh sam pon gangster jgk ke rupanya

zh-ena said...

eliss - sam ala kita..satu bulan layan 1 filem jea..nak control budget tu

zh-ena said...

dr hanie - mmg terbaikkkk

zh-ena said...

k.atty - mmg best tak rugi beli DVD hehehhehe

zh-ena said...

ayu - cepat2 cari dvd johnny englis..syork tu layan

zh-ena said...

antalya - ha'ah finally baru tahu sam tu pun ganster jugak hahahahah

~ain said...

ain tgk bini2 ku ganster kat mana tah.. hubby download dari internet kot.. cite dia best jugaklaaa wpun agak simple...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha