NuffnangX

Friday, October 14, 2011

Pernah Try Minuman Blog Pearls Tak Korang

skang nie di The Store ada buka booth yang jual minuman blog
1st time aku try minuman nie ketika di Giant Shah Alam
betul-betul depan KFC
selalu ramai jea gerai nie
kena beratur selalu bila aku nak beli
minuman nie macam ice belended jugak
cuma di tambah dengan pearl jea
pearl nie macam jeli bulat-bulat
sedap bila kita menggigitnya

macam nie la penutup minuman blog nie
macam-macam perasa ada
aku pilih untuk minum blueberry di tambah dengan pearls
minuman sahaja RM1.80 tambah pearls RM0.60



jemput minum yea teman-teman


slurppppp sangat la sedap

6 kata-kata indah:

notti netti said...

pernaaaaahh..memang best!.....tapi sejak ada org kate pearl dia tak halal..terus tak beli..tapi teruja nak....

atty's said...

selalu gak minum air ni..tp kty tak suka letak bijik2 tu..

terai coolblog pun besh

nanonano said...

slalu lalu depan gerai ni
tp xde nafsu nk singgah lg, hehehe

zh-ena said...

net - hah yea ker tak halal net..kena find out nie

zh-ena said...

k.attyy - mmg best kan kak

zh-ena said...

nafsu - jom try na

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha