NuffnangX

Friday, July 29, 2011

Berdating

semalam dating keluar dengan sayang


memang seronok


selepas pergi klinik bawak umar untuk check up


semakin berat budak kecik tu


berat umar skang nie 8.33kg


nak dekat sekilo beras tu :p




hantar umairah pergi nursery


umar mak yang jaga


selepas urusan bank telah selesai


terus ajak sayang tengok wayang


memang dah lama tak keluar berdua


nak tengok wayang lagi la lama gila


rasanya dah berkurun kot tak keluar berdua nie


sejak umar ada






pergi dating ke Jusco Bukit Raja


ok la sebab orang tak ramai sangat


jadi beli-beli barang pun tak la berhimpit-himpit dengan orang


relax jea suasana


ada mood bercinta


sayang pun muka happy jea :D

lunch kami makan nando's
sedap sangat

sayang cadangkan supaya
kami berdua adakan keluar berdua setiap sebulan sekali
aku terima jea cadangan sayang nie
ialah walaupun sudah jadi suami isteri
kena jugak ada quality time untuk suami isteri tu kan
jadi baru la hubungan suami isteri tu lagi bertambah erat



1 kata-kata indah:

atty's said...

kty pun smlm dating berdua je ngn along..mcm dolu2..smbl pegang2 tgn..kita kena slalu buat gtu,semarakkan hubungan..hihihiihhi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha