NuffnangX

Friday, July 22, 2011

PotLuck Di Opis

meriah beb (18/7/2011)
kami bertiga (aku, kak nana dan syikin) bawak makanan ke opis
niat kami nak buat makan-makan nie
disebabkan kami bertiga sudah confirm di Guardian Security nie
memang dari awal kami dah confirm cuma kelewatan
mendapat surat confirm dari HR
jadi dah dapat black & white tu
kami buat kenduri skit la di opis nie
dengan menjamu kawan-kawan di opis


pelbagai menu pilihan
pilih jangan tak pilih


kak nana bawak nasi lemak
sambal ikan bilis kak nana memang sedap la
terangkat tu :D



syikin plak bawak nasi impit dengan rendang ayam
sedap rendang ayam nie
aku bertambah-tambah la makan



aku plak bawak macaroni goreng dengan nugget tempura ayam
nugget la yang paling awal habis
licin.....



memang kenyang la that day
sampai lunch pun kami tak keluar
sebab makan apa yang masih ada
Alhamdulillah dapat semua merasa dengan menu yang kami bawak
InsyaAllah kalau rajin kami buat la lagi yea
tapi bila dept lain nak buat makan-makan nie
nak gak merasa masakan korang plak :D

1 kata-kata indah:

Redbloodsnow said...

eee yummmm yummmm. nak gakkkkkk :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha