NuffnangX

Monday, July 11, 2011

Lunch Di K.F.C.

berbelah bahagi jugak hari nie nak makan di mana
bila kak nana suggest makan di kfc
laju jea kami on
ialah bosan gak nak pikir mana la tempat nak terjah time lunch hour
sampai buntu tu nak pikir
korang alami masalah sama tak macam aku



amik set snack plate
macam biasa la kan
makan burger confirm pukol 4pm nanti perut aku lapar semula
makan 2 ketul ayam nie lambat skit laparnya
pukol 5pm boleh la buat milo panas nak cover perut yang bakal berbunyi
hehehehhehe



aku dan syikin



kak nana dan sabri
si sabri tu memuncung jea mulut dia hehehehhe
kak nana seperti biasa la nak maintain cute dia tu :p

3 kata-kata indah:

atty's said...

sedapnya kepsi..kty lama dah x makan kepsi

zh-ena said...

kak atty selalu masak..rajinnya k.atty kol 1am msk lagi utk suami tercinta

CuTeMiUt78 said...

nak tak ayam kfc dpt diskaun 10%.. print kupon kat blog akak... cepat sebelum 31 july 2011 ni tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha