NuffnangX

Monday, July 11, 2011

Ayam Gunting

dapat jugak sayang makan ayam gunting nie semalam
sebab hari selasa dan hari khamis minggu lepas
kami terjah pasar Jaya Jaras
nak beli ayam gunting tapi habis jea memanjang
sebab tu la balik Sijangkang minggu lepas
kami terjah pasar tani Taman Perwira
korang pernah makan tak ayam gunting nie @pun di kenali jugak Uncle Bob
kalau aku tak silap la
Q mesti panjang time nak membeli
aku akan angin la kalau ada orang potong Q
memang aku akan sound ialah panas tu


dulu harga dia cuma RM5.00
skang nie dah up RM5.50
emmm harga ayam dah mahal
aku dan sayang suka perisa pedas
umairah kurenggg skit ayam gunting nie
sekali beli mesti beli 2 ketul
nyum nyum nyum sedapnya


ayam baru di angkat dari tempat menggoreng
rasanya kami tunggu dalam 10 minute nak tunggu ayam nie siap goreng
Q dah panjang
nasib baik la kami yang pertama Q hehehhehe



ayam tu tengah di gunting
dalam kereta lagi aku dah ngap ayam nie hehehehehe

4 kata-kata indah:

nanonano said...

pernah mkn skali ms turun putrajaya hr tum
abg g beli kt downtown rasenye,
tp mkn dh sejuk sbb trtido, pg esok bru sedar
mcm sedap,
klu dpt ms panas2 lg sedap kot
alahai bila ayam ni nk smpai kuantan plak.

CuTeMiUt78 said...

oh,.. ayam tu di gunting2 ya.. tak pernah dgr plak.. ni festime

zh-ena said...

nano - betul ker kat sana takder..mcm pelik jea


cutemiut78 - yea ker kak..klu turun selangor try la nnti..sedap tau

arcadia said...

dlu memula sya beli RM3.50.. tp tu dlu la ~ taun 2003 kat depan low yat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha