NuffnangX

Saturday, July 23, 2011

Floria 2011 Di Putrajaya

nie kami pergi ke Taman Floria di Putrajaya
ahad lepas (17/7/2011)
lambat skit nak upload gambar di blog nie


ok la untuk tahun nie
selalu memang family aku akan terjah datang ke sini
biasanya kami datang malam
sebab suasana sejuk jea
tapi kali nie kami datang pukol 3 lebih
memang panas lagi la
pusing-pusing tengok bunga pun sekejap jea
bukan umar yang buat hal
tapi umairah yang dah merengek nak balik
ialah mood dia memang takder time tu
masa memula kami nak datang sini
memang kami cakap kami nak bawak pergi taman
sampai di Putrajaya nie
umairah tanya maner taman
emmm taman bagi umairah sudah pasti la taman mainan dia
bila nampak bunga jea yang banyak terus takder mood
kejap-kejap ajak balik



nie test topi pun nak berejam kat situ
3x tukar topi
entah mana satu jadi pilihan



umar dah penat
merangkak kan dia atas pejalan kaki
yang penat sebenarnya babah dia
penant mendukung umar



topi untuk umar
kakak dia yang pilihkan
macam maner comel tak


nak ambil gambar si kecik nie pun dah takder mood
amik gambar dia
umairah akan buat muka
geram jea aku tengok


angin umairah dah tak ok
apa yg dia minta beli kan jea
tak beli alamat puting beliung melanda la tempat tu hehehehhe
nasib baik la bola nie cuma RM10.00 jea



macam-macam yang dia nak
tapi nasib baik la dia nak bola jea
bola yang lebih besar dari dia


dalam karavan pavillion - rasanya la
dalam nie sejuk jea
bila keluar berpanas jea


memula datang mood dia still ok
minta bergambar masih lagi menyengih dan pandang camera


dalam kereta
dalam perjalanan nak datang ke Putrajaya



umar memang good boy
kalau berjalan akan jadi senyap jea
memandang sekeliling


pintu masuk ke Floria 2011



umairah yang banyak peel dia
layan kan jea



bye Putrajaya
tahun depan kami datang lagi


yang pasti kunjungan kami kali nie
aku rasa kelam kabut sangat
kalau tahun depan mungkin datang malam jugak kot
sebab suasana sejuk dan tak panas
lagi plak umar dah boleh jalan time tu
senang tak payah dukung lagi

2 kata-kata indah:

Ya ALya said...

nasib dapat gak bola yer umairah...heheeh,nasib murah je....

Qaseh said...

kitaorg pergi mlm...best jugak dpt tgk bot berhias.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha