NuffnangX

Friday, July 22, 2011

Black Pepper


lunch hari nie makan di KFC
pergi The Store sebab nak tengok restaurant apa yang buka
sebab renovate dia cantik sangat
deco dia macam Garden mmg cantik
bila tengok kedai tu still dalam process deco
opening dia esok
minggu depan boleh la try


skang nie KFC ada promo baru kan
macam ala-ala chicken chop
ok la..not bad
tapi bagi aku tak cukup kenyang dengan seketul ayam tu
emmm kejap lagi confirm aku lapar semula


yipieeee pc dah ok
skang nie aku pakai dulu cpu sabri
cpu aku masuk bengkel
motherbord dia ada problem
hard dics mungkin dapat diselamatkan ... maybe

3 kata-kata indah:

Wife to Firdaus Ghazali said...

yummy...yummy...cedapnya...nampak cam cedap je kak ;p

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nak bw nuha mkn kfc la malam ni. abahnya ada dinner kat hotel :(

Redbloodsnow said...

adoii..meliorrr sudah. glupppp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha