NuffnangX

Saturday, April 25, 2009

FaCiAl




petang semalam pas abis kerja aku pergi wat facial
sebenarnya aku nak buat full massage kat kedai nie
tapi bila aku smp semua tukang urut dah fully book
nak jgk kena tggu pas kol 6pm

takper la klu mcm tu
ingat nak terus balik
tapi aku ronda2 jap kat kota damansara
maner la tau terjumpa spa ker kan

furghhhh lega terjumpa la plak
bila aku bgtau aku nak wat fully massage
tokey tu ckp dah tak sempat sbb dah petang sgt
klu nak buat kena wat appt dulu
alahai

jd aku nak wat facial jea la
ialag muka aku nie mcm dah berkeladak ajer
jd aku wat pilihan utk wat full facial ngan cold mask
kira nie 1st time aku wat kat kedai nie

suasana pun ok mmg menarik
kedai nie wat stail BALI
mmg cantik decorate dia
aku tanyer la nak wat facial baper kali kena buat
girl tu ckp yg muka aku kena wat 2 minggu sekali

jd aku wat next appt sekali
pas nie nak wat full massage plak
tak sabar nak wat
mmh syork la kulit muka kita di belai

bila siap mmg terasa sgt kelainan
kulit muka aku
jom wat facial :D

6 kata-kata indah:

lemonade said...

syok giler muke ditenyeh2 smpai bersih kan? huhu

chugie said...

mmg syok na, lebih2 lg pas keletihan seharian bekerja. Aku pn dh lame x buat facial kt saloon. last dlu mase nk kahwin

saya said...

wahh..kat kedai mana tu? nak jugakkkkk...

Mak Su said...

malunya maksu, maksu buat facial time nak naik pelamin dulu jer.

Lily.Lulu said...

kalau laa pergi facial memang bessss

nikmat jer rasa
:D

13may said...

senyum ajer laa....tatau nak komen apa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha