NuffnangX

Wednesday, April 29, 2009

SeLaMaT KeMbALi DaRi UmRaH

mggu lepas balaik sijangkang (aktiviti mcm biasa la tak kat umah mak aku confirm kat umah mak mertua aku)..pg minggu awal2 lagi kami semua dah bangun sbb hari tersebut kami semua akn pergi ke KLIA sbb nak mennati kepulangan Tok Is, Abg Kamal ngan Abg Man yg balik dr umrah..

mmg lama kat airport sbb kami smp kol 12 tgh than diorg semua kuar dari balai ketibaan kol 3 lebih..masing2 mmg dah penat ngan kebulur..bfast msg2 mkn skit sajer ialah msg2 tak sabar nak tggu org tersayang balik kan..umairah nsb baik la tak meragan sgt tapi tu la tido dlm stroller dia sekejap sgt..dlm stroller pun nak menonggeng gak..dlm tu kecik sgt la sayang maner la blh berguling2 sgt pun :D

JOM LAYAN GAMBO AJER LA KORANG :d






wajah2 ceria :D




2 kata-kata indah:

norainiammran said...

ena ni kan, sejak dua menjak ni nampak macam semakin berseri.. apa rahsianya, ek?

zh-ena said...

hahahahah aper yea..yea ker..ader2 jea la ain nie :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha